seed of chucky

bigci

New member
14
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Beyazperdede ilk kez 1998 yapımı "Child's Play" ile tanıştığımız Chucky beşinci filmi "Bebek" ile karşımızda. Filmin hikâyesi, serinin bir onceki filmi "Bride of Chucky"nin bıraktığı yerden ilerliyor. Çift cinsiyetli çocukları Glen/Glenda tarafından yeniden hayata döndürülen Chucky ve Tiffany, başlangıçta öldürme içgüdüleriyle fütursuzca ortalığı kana bulasalar da, Tiffany hassas çocuklarının etkisiyle artık hiç kimseyi öldürmemeleri gerektiğine karar verir. Ancak Chucky'yi bu kararına pek ikna edemediği gibi, kendisi de zaman zaman 'kaçamak' yapmaktan geri durmaz. Çocuklarının yalnızlık çektiklerini düşünen çift, yeniden hayata dönmeden önce bir filmde birlikte rol aldıkları Jennifer Tilly'yi suni yoldan dölleyerek ona kardeş yapmayı kafaya koyarlar. İşin işine, kariyeri düşüşte olan Tilly'nin bir rol kapabilmek için eve attığı siyahi yönetmen Redman'in, peşlerindeki paparazzi Pete Peters'ın ve Tilly'nin asistanı ile şoförünün de dahil olmasıyla, olaylar git gide daha kanlı bir hal alacaktır.
İyiden iyiye 'gore' bir komedi görünümü çizen bu yeni Chucky filmi Jennifer Tilly'nin yanı sıra, pislik yönetmen John Waters'ı da kadrosunda barındırarak ilginç bir deneyim vadediyor. Filmin biraz kanlı ve bol küfürlü olduğunu da hatırlatalım..

chucky0001gb6.jpg

chuckymadhy8.jpg

bu film çocuklugumu yedi bu film yüzünden cocuklugumda hep oyuncak bebeklerden korkuyodum ben sevincli ya siz aranızda korkan varmıydı sevincli

Ynt: seed of chucky

khkh56 khkh56 khkh56 31 yaşındayım hala korkuyorum yaaaa. ks3

cananderen ' Alıntı:
khkh56 khkh56 khkh56 31 yaşındayım hala korkuyorum yaaaa. ks3

allah korusun oyuncak bebeklerin felan varmı sevincli o bebeklerden biri kesin chucky ben yanlarına bile yanasamıyodum bi dönem oyuncak bebeklerin her an canlanıp beni kebap yapcak diye sevincli

kızımın bebekleri var elimi bile sürmüyorum s45apk arada bir çok şekermiş deyip boğazlarını sıkıyorum anne napıyosun öldürceksin diyo khkh56

cananderen ' Alıntı:
kızımın bebekleri var elimi bile sürmüyorum s45apk arada bir çok şekermiş deyip boğazlarını sıkıyorum anne napıyosun öldürceksin diyo khkh56

ben bi kere ablamın tüm bebeklerini toplayıp yakmışdım sevincli kömürlük yanmışdı bende mahsur kalmışdım sevincli itfaye gelmişdi sevincli çok zevkli olmuşdu sevincli

çakiyi fazla mı izledin ne smil56

cananderen ' Alıntı:
çakiyi fazla mı izledin ne smil56

o degilde fredy yüzünden ben geceleri yatamın altına bakardım durmadan jason yada o yatamın altında diye sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri