şarkıyla beraber dinlemek

MERAGİR

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben çok sevdiğim şarkıya telkini koydum tabis sesi de kısık şekilde en azından sıkılmadan dinlemiş olurum herhangi zararı var mı?????????

onun bilmiyorum ama ben bilgisayar başındayken media playerla doğa sesli telkinleri açıyorum, real playerdan da sevdiğim müzikleri dinliyorum.

şarkı veya şiirle dinlemek

merhabalar ben telkinleri 2 haftadan fazla dinliyorum baya sıkılmıştım nev age klasik müziklerden falan şimdi su sesi telkinini yağmur adlı şiirle dinliyorum su sesi ile şiirin müziği süper.. faydasını düşürmez değilmi???* tavsiye ederim

bi de movie moker den birleştirip mp3 e çevirip artık sürekli telefonda dinleyebiliyorum... su sesi belli olmuyo rahatlıkla dinliyorum

Kalitesi düştü mü sesler yok oldu mu bu zamanla belli olur.Siz bir süre böyle dinleyip sonuçları bizlerle paylaşın.actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri