Şarkı söyleme hissi

McDaniel

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba..

Telkinleri dinlediğim günden bu yana özellikle de sabah kalktığımda güne şarkı söyleyerek başlıyorum ve günün çeşitli saatlerinde aklımın ucundan dahi geçmeyen bir şarkı dilime dolanıyor :) Telkinleri dinlemeden önce bu durumun olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.. Telkinlerin bu mutlu etkisini de burda paylaşayım istedim djj

Ynt: Şarkı söyleme hissi

demek rahatlama hissi yaratmış telkinler.süper guitar.daha da güzel olucak herşey blissy

Ynt: Şarkı söyleme hissi

daha dün dinlemeye başladım. Buradaki açıklamaları tam okumayıp hepsini listeme eklemişim iş yerinde gün boyunca birer saat aralarla hepsini karışık olarak dinledim. Akşama halsizlik, mide bulantısı ve uyku hissettim fazlaca. Ama bi kaç saat sonra şarkı söylemeye başladım sabahta aynı istek vardı. Diğer etkiler beni biraz ürküttü ama şarkı söyleme hissi çok rahatlatıyor. alk78 smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri