sarı kelebeğimiz hülyamızın doğum günü...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suzzy

Moderator, Sultan Oğuz
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
24

canım hülyacım.... ailenle nice huzurlu sağlıklı bolluk ve bereketli yıllara canım arkadaşım...
msnsayfam91kc6.gif
iyi ki doğdun ve iyi ki yanımızdasın...
feest28nb1.gif

happy-birthday-03.gif

48828d1197452309-dogum-gunu-gifleri-balloons_flying-gif
48829d1197452309-dogum-gunu-gifleri-birthday_25-gif

msnsayfam91kc6.gif
feest28nb1.gif

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yılar...

Sağlıklı, mutlu; arkadaş, dostların ve ailenle geçireceğin mutlu ,uyumlu, huzurlu herşeyin yeteri kadarı ve anın tadını doya doya çıkarmanı diliyorum. Gelecek yıl dönüp baktığında Allaha şükğr süper bir yıl gecirdim. Demeiniş temenni ediyorum. Sevgiyle kalın.

Hülya' cım yeni yaşın kutlu olsun.

happybirthdayimageuq2.gif

Sevdiklerinle beraber nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar dilerim.

adsz8zf0bv.png

Efendim bu da pastamız, afiyet olsun.

aslihs_134.jpg

Sevgiler kiss3

Doğumgünün kutlu olsun hülya..

Yeni yaşının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesi dileklerimle..

Yağmur yağsın, Güneş açsın
Gökkuşağı insin başına
Gül biraz, bugün sen
Giriyorsun yeni yaşına...

Yeni yaşın mucizelerin anahtarı olsun ve tüm sevdiklerine, dileklere , mutluluğa, neşeye ve sağlığa giden kapıları açsın...

Sevgiler
Yurdahal

çok ama çok duygulandım...eskisi kadar sık takip edemediğim için buradaki güzel insanların doğum günümü hatırlayacaklarını doğrusu ummazdım..ancak burası bana birşeyi daha öğretti..öğrendiğim şeyi hepiniz anlamışsınızdır:)doğum günümü unutmayan ve güzel dileklerde bulunan tüm güzel yüreklere teşekkürlerimi sunuyorum..hepinizi seviyorum..buna kutlamaya dahil olmayanlarda dahil:)..inanın gönlüm burada sizlerleyim..takipteyim..bu arada çok güzel bir doğum günü geçirdim..aslında şöyle büyük bir mekanda sitedeki tüm dostlarla birlikte bir doğum günü partisi geçirmek isterdim ama kimbilir belki çekim yasası bunu kaale alır..bir bakmışsınız çırağan sarayında hep birlikte kutluyoruz...valla olmaz diye bişey yok..olursa da şaşırmam..artık hayatta hiçbir şeye şaşırmıyorum...hepinizi koccaaamaaann öpüyorum..en güzel günlerde görüşmek dileğiyle..

mutlu yıllar..

1ai7mx6bk1xk1.gif

canım benim sevincli güzel kelebeğim..
rose7516sf.gif

i179462851_50724_3.gif

S1_butterfly.gif
artık daha fazla aktif ol lütfen aramızda.. çok özlüyoruz seni..
yeni yaşında seni seven bu forumda daha aktif olman dileklerimle.. ark5

tatlım benim.. güzel yüreğinde olmasını istediğin tüm güzelliklerin anın içinde kolaylıkla olması dileklerimle..
ailenle birlikte hzuur içinde geçireceğin nice güzel senelere..
72057594038334431ia6.jpg

sevgiler.. kiss3

ahh canımm nasılda özlemişim sesini..sesini diyorum ben nedense buradaki yazıları okurken sanki dinliyormuş gibi oluyorum..:))inan daha güzel oluyor..kelebekler için çok teşekkür ederim..hepside birbirinden harika..bu arada sarı kelebek gma uyumlamasından sonra birden bire mor kelebeğe dönüşdü:)))ayy çok değişik oldu ama güzel oldu..hem şimdi gma sürekli tepemden yağıyor şekerim:)))))sarı kelebeğimi çok özlüycem ama zamanı gelmişti..hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..sizleri seviyorum..shamanım ve suzzyim tekrar teşekkür ediyorum..içimden geldi:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri