Sany'nin günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sany
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sany

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
Aslında ne yazacağımı da bilmiyorum dusun
Bu siteyi bir hafta önce keşfettim.Gerçi biraz geç olmuş ama olsun :)
Geçen hafta perşembe günü sabahtan akşama kadar ego ve suçluluğu dinledim.O gün başımda büyük bir ağırlık vardı.Çok müzik dinlemektendir dedim kendi kendime.Ayrıca sarhoş gibiydim.Nasıl diyeyim sanki ayaklarım yere basmıyor gibiydi.Ve çok yorgunluk vardı.Akşam eve gittiğimde bir saat sonra falan geçti. O gün siteyi tam inceleyememiştim. Ertesi gün tekrar dinlemeye başladım ,siteyide incelemeye devam ettim. Cumartesi pazar dinleyemedim.Ama alışkanlık yapıyor mu bilmiyorum o günlerde de dinlemek istedim.
Şu an ne gibi değişimler oldu bende.Sanki daha enerjiğim.Tepkilerim daha yumuşak.Sanki eskisi gibi sinirlenmiyorum.Önceden çogunlukla kambur yürüyen ben şimdi hep dik yürüyorum.Bir güç beni kambur yürümemem için devamlı uyarıyor sanki.Ayrıca sabahları daha dinç uyanıyorum.Çekindiğim kişilerlede telefonda daha rahat konuşuyorum gibi.
Yoksa bunları hepsi psikolojik mi.Yazılanlardan mı etkilendim acaba.
Dün akşam evde de indirdim pc ye.9 yaşındaki kızımla birlikte dinlemeye başladık.Tabii kızım sadece şarkı olarak dinliyor.4 saat sonra falan anne yeter artıkk başım ağrıdı kapatalım şu müziği dedi.
Yaşadıklarım bunlar smiliyface

Ynt: Sany'nin günlüğü

Gerçekten çok güzel gelişmeler sany paylaştığın için teşekkürler ayrıca gelişmelerin hızla devam edebileceğinden emin olabilirsin ayrıca ufak tefek dalgalanmalar olabilir bunları yaşadığında yapman gereken bunları geri dönüş olarak algılamamak ve sadece dinlemeye devam etmek huzurlu günler super 25889 hismiley

Ben nedense bu gelişmelerin sanki okuduklarımdan kaynaklandığını düşünüyor gibiyim.Yani psikolojik olarak etkileniyormuşum gibi geliyor.Ama ben önceden hep dik durmaya çalşırdım ve bir şekilde unuturdum şimdi ise unutmuyorum.Birde yazdım yaa kızımda akşamları dinliyor diye , her ne kadar benim kadar fazla dinlemesede ona da ii geldi gibi.Bana diyor ki bu hafta benim en şanslı haftam anne herşey çok güzel gidiyor diyor.Bakalım gelişmeleri takip edeceğiz.Herhalde ben gecede dinlemek istiyorum sanırım bir mp 3 alacak gibiyim.Şimdiye kadar hiç ihtiyacım olmamıştı. smiliyface

Lerzan günlüğün olsun elbette.Amma sana öykü hediye ettim.hala farkında bile değilsin.Okumadın bile.darılıyorum bak ha.

2 haftadır telkinleri dinliyorum.Herşey sanki daha da güzelleşti.Üzerimde devamlı bir yorgunluk hissederdim oda yok oldu.Bunların hepsi psikolojik olamaz herhalde . smiliyface

sevgili sany etkiler plesebo bile olsa önemli olan senin kendini iyi hissetmen diye düşünüyorum,benim telkinleri sürekli değiştirme gibi bir huyum vardı, başlarken ne olursa olsun telkinlerin içeriğini bilmek istemiyorum, güvenicem diye başladım,bana çok iyi geldi,önemli olanda bu değilmi? kendimizi iyi hissetmek ve hayatın içindeki rolümüzü full üstlenmek,
her gün berrak bir zihinle uyamak,ve güçlü bir şekilde günlük işlerimizin üstesinden gelmek,daha iyi günler ve yaşam dileğiyle hepimize saygılı sevgiler.

Haklısınız hayalayaz .Ben bu siteyi zaten tesadüfen keşfettim.Değişik geldi.Yazılanları okudukca bende denemek istemiştim.İyikide keşfetmişim burayı.Kim daha güçlü kuvvetli olmak istemez ki. Dinlemeye devam edeceğim. art56art56

Ya bu yorgunluk vs.. tarzı hissedişler telkinlerden olabilir mi bende bu akşam üzeri çok kötü hissettim kendimi

Geldi geldi derty Ben bu gece birşey yaşıyorum ama du bakalım çıkacak sonu.

arkadaşlar
ben müzikleri dinlemeye başladığımda çalışmalarımı, dualarla, reiki,ve başka şifa enerjileriyle destekledim, öyle baş ağrısı, mide bulantısı falanda olmadı,yaniii isteyen olursa isim soy isim yazsın bu şekildede destekleyeyim,,nasıl olsa biz dünyanın,evrenin her yerine ve herkese şifa gönderebiliyoruz:)

sany pabucu yarım, çık dışarı oynayalım...
sany nerdesin

:) sany buralarda da fazla sesi çıkmıyor.
Telkinleri dinlemeye devam ediyor .Biraz hayattan sıkılmış durumda .Hayat anlamsız geliyor.Koşuşturmacalar anlamsız geliyorr.Üfff neysee canınızı sıkmayayım...
Sizler nasılsınız keyifler iyi mi..

canım benim

ilk zamanlar, iyiliğin biraz daha fazla olması için birileri beni dürtüklese falan diye düşünüyordum...tabii insanlar beni yeni tanıyorlar böyle bir şey yapmadılar ama yazdığım her şeye, beni yüreklendirecek sözlerini esirgemediler,sağ olsunlar, bende senin yazılarını görmeyince,gözlerimin seni aradığını söylemek istedim, paylaşınca dertler azalıyor sevinçler çogalıyor,çogalan sevinçlerden olsun yaşadıklarımız innnnşşşallllah sevgiler

hayalayaz ' Alıntı:
canım benim

ilk zamanlar, iyiliğin biraz daha fazla olması için birileri beni dürtüklese falan diye düşünüyordum...tabii insanlar beni yeni tanıyorlar böyle bir şey yapmadılar ama yazdığım her şeye, beni yüreklendirecek sözlerini esirgemediler,sağ olsunlar, bende senin yazılarını görmeyince,gözlerimin seni aradığını söylemek istedim, paylaşınca dertler azalıyor sevinçler çogalıyor,çogalan sevinçlerden olsun yaşadıklarımız innnnşşşallllah sevgiler

İnşallahhh.
Çok teşekkür ederim hayalayazz
Şu an çok daha iyiyimm.Herhalde sabah sabah öyle gergin gibiydim.
Kendine ii bak hep mutlu kal smiliyface

sany' cim ben biraz arsızım, herkesin mutlu olmasını isterim,mutluluk bulaşıcıdır ya,eğer mutluysam yanımdaki yöremdeki insanlara sürtünürüm bulaşsın diye,hatta kedilere,köpeklere laf atarım,kuyruklarını salladıkları zaman biraz daha mutlu olurum..çiçeklere konuşurum.belki onlarda mutluluklarını çiçek açarak ifade ederler..başka insanın benden daha az mutlu olduğunu hissedersem,her zaman olduğum gibi dümdüz sorarım,korkarım sorarken sana ne diyecek diye ama sorarım yinede,olsun o, böyle söylesede bilsin benim onu umursadığımı,kendisinin benim için ne kadar önemli olduğunu..hepiniz benim için önemlisiniz..sizi çooook seviyorum ve hepinize saygı gösteriyorum...saygılı sevgiler

Günaydınnn
Ne kadar büyük bir yüreginiz varr.Keşke herkes böyle olabilse.Sevgi vermekten korkmasalar.Amaa nerdee.Günümüz insanı hiç böyle değil.Hatta çok soğuklarr.Siz istisnasınız.
Ayrıca çok pozitifsiniz.Yani bir çekim gücü var sizde.Ne güzel birşey.Mutluluk gerçekten çok güzel.
İlginiz için çok teşekkürlerr.Toplumumuzda sizin gibi insanlara çok ihtiyacı var.
Sevgiyle kalınn.

sevgili sany
toplumumuzda benim gibi o kadar çok insan varki, sadece rahatsız etmekten çekiniyorlar,hani bir laf varya,"bırak acısını yaşasın" diye bizleri olduğumuz yere mıhlayan bu ve buna benzer söylemler,ama böyle yapıncada, insanların kendi acılarının içine gömülmelerini kolaylaştırıyoruz, eskiden annelerimiz her şeyi ap açık yaşarlarmış,herkes birbiriyle üzülür birbiriyle sevinirmiş..annemin bir komşuya vaya birkomşunun anneme seslenişi hala kulaklarımda, .....çayı kooooy geliyorum,veya çay yaptım sensiz boğazımdan geçmiyor...bir bardak kuru çay, bir fincan kahveyle içten sıcak paylaşımlar,allahıma çok şükür arkadaşlarımın hepsi,bensiz yaptıkları hiçbir şeyi içlerine sindiremeyenlerden,beni aramayın yalnız kalmak istiyorum dediğimde bile,dayanamayıp kabuğumdan çıkacağımı bildikleri için bir dert uydurup beni asla yalnız bırakmayanlardan,benzer benzeri çekiyor biz böyle oldukça bizimde etrafımız kendimiz gibi insanlarla dolar, enrjimiz birlikte güçlenerek evrene yayılır ,ve insanlara özlerindeki sevgiyi çıkarmaları için cesaret verir,önce biz sevgimizi koşulsuzca vermeye çalışalım,birilerinin değişmesini istiyorsak önce kendimiz değişmemiz lazım..eh bizde zaten bunun için burdayız değilmi?

lezancğım gönül gözüyle bakabilmektir o senin söylediğin,en güzel şarkılar,şiirler öyle insanlardan çıkarki,dumura uğrar aynada kendisine bakıp dünya güzeli olduğunu sananlar,onlar mum gibi sadece diplerini aydınlatırken içsel güzelliği olanın güzellği evrene çoktan yayılmıştır bile sevgiyle,onlar sevgilerini evrene yansıttıkça koşulsuz sevilirler, bizlerde koşulsuz seven ve sevilenlerin arasında oluruz innnşşaaaalllah. hepimize saygılı sevgiler

sany ' Alıntı:
Günaydınnn
Ne kadar büyük bir yüreginiz varr.Keşke herkes böyle olabilse.Sevgi vermekten korkmasalar.Amaa nerdee.Günümüz insanı hiç böyle değil.Hatta çok soğuklarr.Siz istisnasınız.
Ayrıca çok pozitifsiniz.Yani bir çekim gücü var sizde.Ne güzel birşey.Mutluluk gerçekten çok güzel.
İlginiz için çok teşekkürlerr.Toplumumuzda sizin gibi insanlara çok ihtiyacı var.
Sevgiyle kalınn.
Gör bak yakın zamanda negatif insanlar çevrenden uzaklaşıp gerçekten mutluluğu kıoşulsuz sevgiyi bilen doğru kişilerle tanışmaya başlayacaksın

BURCU GELEGEN ' Alıntı:
sany ' Alıntı:
Günaydınnn
Sevgiyle kalınn.
Gör bak yakın zamanda negatif insanlar çevrenden uzaklaşıp gerçekten mutluluğu kıoşulsuz sevgiyi bilen doğru kişilerle tanışmaya başlayacaksın

umarım dediğin gibi olur.

Cevap: Ynt: Sany'nin günlüğü

:) sany buralarda da fazla sesi çıkmıyor.
Telkinleri dinlemeye devam ediyor .Biraz hayattan sıkılmış durumda .Hayat anlamsız geliyor.Koşuşturmacalar anlamsız geliyorr.Üfff neysee canınızı sıkmayayım...
Sizler nasılsınız keyifler iyi mi..

Sevgili sany merhaba,

Öncelikle hoşgeldiniz diyorum.
Ben arkadaşlarımın günlüklerini okudukça yavaş yavaş geri döndüğüm için biraz geç oldu ama umarım kabul edersiniz.

Üfff neysee canınızı sıkmayayım... demişsiniz.Bunu gerçek dünyadaki deneyimlemeleriniz sonucu söylüyorsunuz ama burası öyle bir yer ki burada herkes ama herkes o kadar iyiki sizin sorunlarınızı paylaşmak için birbirleri ile adeta yarışıyorlar.Ben burada olmaktan çok mutluyum ve size acizane tavsiyem bu düşüncelerinizi buradan çıkınca beraberinize almak üzere bir kenara bırakın ve içinizden ne geliyorsa söyleyin.Hiçbirimizin canı sıkılmaz üstelik sizi dinlemekten mutlu oluruz.

Güzel deneyimler paylaşımlar mutluluklar yaşamanızı diliyorum.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri