Saniyenin Binde Birini Gözler Önüne Serdi

RenaC

New member
9
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
163092-scott--linstead--9.jpg

163091-scott--linstead--8.jpg

163090-scott--linstead--7.jpg

163089-scott--linstead--6.jpg

163088-scott--linstead--5.jpg

163087-scott--linstead--4.jpg

163086-scott--linstead--3.jpg

163085-scott--linstead--2.jpg

163084-scott--linstead--1.jpg

Kanadalı Scott Linstead'in tutkusu doğa fotoğrafçılığı. Fırsat buldukça stüdyosunda ve doğada hayvanları görüntüleyen Scott özel bir "tuzak" tekniğiyle doğanın en ince ayrıntılarını ölümsüzleştiriyor. Hareket halindeki hayvanları görüntüleyen Scott'un koleksiyonunda avını yakalayan bukelamun, balık avlayan kartal gibi vahşi hayvanlar bulunuyor.

vayy harika görüntüler çımış ortaya sevdim :)

Bu tür fotoğraflara bayılıyorum gerçekten. Ben de yeğenlerimi yemek yerken çekmek istiyorum. Dünyayı güldüreceklerinden eminim. Maşallah, iştahları bozulmasın ama çekirgelerle yarışırlar.
Çok teşekkür ederim burada bizimle paylaştığın için.
Güzel bir gün dilerim.

Offf. Müthiş kareler.

Teşekkürler.actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri