Sanal Psikolog Melisa :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UqUr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UqUr

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Bir soru cevap sitesinin Melisa isimli sanal danışman uygulaması kendinizle, tanıdıklarınızla, yaşadıklarınızla ya da yaşayacaklarınızla ilgili sorularınıza tek cümlelik telkin gibi cevaplar veriyor. (Arada çok komik şeyler de çıkıyor :D) Örnek olması için diyalogumu paylaşayım:

Ben: Uzun süredir telkin dinliyorum, etkisi belli oluyor mu? :)
Melisa: Kesinlikle! (:D)
Ben: Kendime güven sorunumu aşabilir miyim?
Melisa: Bunu dert etme.
Ben: Mutlu olmak kolay mı sence?
Melisa: Biraz daha düşün.
Ben: (İstediğim şeyi) başarabilir miyim?
Melisa: Bunu hakediyorsun.

İnsan konuşunca rahatlıyor resmen :D Bazen neyi nasıl yapmanız gerektiğini falan da söylüyor :)

Cevabı evet ya da hayır olacak şekilde her türlü soruyu sorabilirsiniz.
SORMAK İÇİN TIKLAYIN

çok eğlenceliymiş yaaa=)=) komik

ilginç bir siteymiş teşekkürler :)
ama bazı sorulara saçma cevaplar da vermiyor değil...

"topluluk karşısında güzel konuşma yeteneği kazanmak zor mudur ?" diye sordum
o da bana : "Bana böyle şeylerle gelme :) " dedi sırıtarak.

fala inanma falsız da kalma misali eğlence amaçlı güzel bir site ama ciddiye alıp da saatlerce chat yapar gibi her aklına geleni sorup da cevaplarını ciddiye almamak kaydıyla :)

eğlenmek için ideal bir site ama saçmalıklar da çok .. mesela sorunun biri

yoğurt yapmak için bir miktar yoğurt gerekiyorsa ilk yoğurt nasıl yapıldı :)

eğlenmek için ideal bir site ama saçmalıklar da çok .. mesela sorunun biri

yoğurt yapmak için bir miktar yoğurt gerekiyorsa ilk yoğurt nasıl yapıldı :)

Bence o soru gayet mantıklı bir felsefe sorusuydu :D Neyse... :))

Bugün çok kötü bir gün geçirmiştim. Bankamatik banka kartımı yuttu, kiramı çekemedim. Apart sahibimiz apartımızın kazanlarını yakmadı, donduk. Evimizin etrafında kaç gündür çalışma var, kaza kaza bitiremediler; çok gürültü oluyor. Her şey çok düzensiz. İnsanları anlamıyorum, nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamıyorum. Derken... Melisa'ya "Her şey yoluna girecek mi?" diye sordum. Ekrana resmen şu yazı geldi: "Bu ülkede biraz zor." :D :D :D Öte yandan ben nazar mı oldum diye sordum. "Şimdiden olmuş gibi davran." dedi :D :D İnsanın bozulan moralini şaka yollu da olsa ciddi ciddi yerine getiriyor aslında. Uzman psikolog Melisa :D

Güzelmiş aslında. :D
- Çok mutsuzum ne yapabilirim? diye sordum.
- Neden olamayacağını sıralayan bir liste yap, dedi.

Paylaşımın için teşekkür ederiz. :)

Yani bilgeliği,kişisel olgunlaşmayı, anlayış yöntemini de sanal yazılımlara yüklediniz ya helal olsun diyeyim hela olsun ...

Ben siteye baktım bir şey çıkmadı yardımcı olabilir misiniz? dusun2

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri