- Reaksiyon puanı
- 0
* ben gelmeden çok önceleri bu diyarlardan sürgün edilmiş olan ve keşke tanışıpta iki kadeh şarap içerken her konudan sohbet edebilseydim dediğim, entelektüel, zincirlerini kırmış, dünya insanı yazar.
* ayar yiyerek populer olunabileceğini kanıtlayan ilk uludağ sözlük yazarıdır.
* ne güzel sallıyordu,ne kadar geniş bir hayal dünyası vardı.. parasına pek bi güvenirdi ama sözlüğe onun parası sökmedi.pat diye siliniverdi oysa onunda bir misyonu vardı güldürüyordu bizleri..böyle bir yazardı işte...
* keşke geri gelse sözlüğü tekrar meşgul etse dediğim en eski polemikçi yazar kişisidir. sözlükte yok 4. nesil yok 9842389. nesil gibi sidik yarışı yapılacağına gelse bize sizi paramla döverim dese. * *
* sanıyorum ki 1 haftadan az süren yazarlığında kendisine en çok entryi yazdırmış kişidir.
böyle kimse de gelmemiştir bir daha sözlüğe.
* bu aralar kendisini taklitleri aslini yasatir lafiyla animsatan ex yazar.
* ayar yiyerek populer olunabileceğini kanıtlayan ilk uludağ sözlük yazarıdır.
* ne güzel sallıyordu,ne kadar geniş bir hayal dünyası vardı.. parasına pek bi güvenirdi ama sözlüğe onun parası sökmedi.pat diye siliniverdi oysa onunda bir misyonu vardı güldürüyordu bizleri..böyle bir yazardı işte...
* keşke geri gelse sözlüğü tekrar meşgul etse dediğim en eski polemikçi yazar kişisidir. sözlükte yok 4. nesil yok 9842389. nesil gibi sidik yarışı yapılacağına gelse bize sizi paramla döverim dese. * *
* sanıyorum ki 1 haftadan az süren yazarlığında kendisine en çok entryi yazdırmış kişidir.
böyle kimse de gelmemiştir bir daha sözlüğe.
* bu aralar kendisini taklitleri aslini yasatir lafiyla animsatan ex yazar.