Gönderdim evrene geri gelmesini bekliyorum sevincliher şeyin daha iyi olacağı günler böyle düşündüğün için geldi bile.nasıl bir iş istiyorsan gönder evrene bonusuyla geliversin sana sevgiyle mutlu kal y789
Çok yakınımda evet sevinclidikkatle bak canım bahar yanıbaşında sevgiyle mutlu kalasın hep baharı yaşıyasıny789
O kadar büyük dalgalanmaları aşmışsınki Salvamea buda nazr boncuğu olsun y789Yutma güçlüğüm sağolsun bugün geri geldi,keyifle yemek yiyememek nasıl
yoruyor beni anlatamam,ne diye panik yapıyorsun eyy yutma refleksim
çözemedim gitti seni.Havalardan mıdır bilinmez durgunum,göl kenarında
seke seke yürüyesim yok,eskisi gibi bir depresyondan çıkıp diğerine
girmiyorum "normal" insanlar gibi sadece "durgunum" .Uykularım rahat,film
gibi uzun uzun rüyalar görüyorum sabah dinlenmiş olarak erkenden
uyanıyorum.Göz teması konusunda bir problemim yok,konuşurken daha
rahatım.Daha ne olsun değil mi ? sevincli
Derin nefes alma ihtiyacı ve yutma güçlüğüm olmasa süperim diyebilirim.İlaç
kullanıp beynimi uyuşturmak istemiyorum ama kendimle kavga etmekten de
yoruldum.Neyse geçecek elbet baharın gelmesine az kaldı actionsmile
Evet dalgalanmalar gerçekden daha yorucu oluyor,of başamı dönüyorum hepsi bir kandırmacamıydı yani diye kendinle savaşıyorsun ama sanki daha güçlüsün bu savaşda çünki eskiden kabullenilirdi yenilgi şimdi biz güçlendikçe korkularımız daha bastırıyor ben geldim hadi kork yineee diyor.Biz güçlendikçe o daha bir güçle bastırıyor ,bu sefer yorulan o olacak biz değil))
eveeett :bende öyleyiiim
izinsiz yazıyorum afedersin arkadaşım ama bende böyleyimm
çevirebiliyorum, kötü halleri iyileştirebiliyoruuuum
sevincli herşeyin enn güzeli, enn iyisi seninle, senin yanında olsuuunn
![]()
Gözlerim parlıyor,daha kendine güvenliyim evet çok güzelde bu dişleri
sıkmak ne oluyor anlamış değilim.Telkinleri dinlemeden önce hiç böyle bir
sorunum yoktu ama şimdi sabahları uyandığımda dişlerimi sıktığımı
farkediyorum hatta telkinleri dinlerken de bazen dişlerimi sıkıyorum,vardır bir
açıklaması mutlaka değil mi ?
y789Ben telkinleri dinlemeden önce kendimi sık sık dişlerim isıkarken yakalardım gün içinde ,bende telkinlerden sonra artık sıkmadığımı fark ettim blissyiçindeki tutsak dışarı çıkıyor bence, bilinç altın da hayırr gel buraya çıkamazsın. Olumlu, güzel hayata adım atmıcaksın işte diyorAma sen he heh artık çok geç diyorsun. Serbest bıraktım bile
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.