- Reaksiyon puanı
- 0
Bu gün buraya ilk kez yazıyom .. Paylaşmak istediklerim var çünkü... Şahane bir gün yaşadım bugün .Ben ,kardeşim hayal, canların canı Burcu Gelegen ,dünya yalar tatlısı Bugle. ile birlikte muhteşem birgün geçirdik. önce Kordonda sakızlı kahvelerimizi içtik .Kahvelerle gelen niyetler okundu hepimizinki de denk geld. bir süre orada otuduktan sonra acıktık. Konak Pier'e geçtik . Birşeyler yedik ,içtik. Bizim ufalık Umutcanın bile keyfine diycek yoktu.. Gerçekten doyumsuz bir sohbet vardı. Sağolun kızlar gönüllerinize sağlık . ..Şahane bir gündü şahane.. Ta ki evin yakınına gelinceye kadar.. Tam eve yaklaştık ...Yolun ortasında irikıyım bir köpek yatıyordu .Ben yanından geçmeyim yolun kenerındaki park etmiş arabanın yanından dolanayım dedim . Tam dolandım çıkıcam bir baktım başka bir araba yolun ortasında yatan köpeği kaldırdı bir de ne göreyim köpek benden yana geliyor ( oda arabadan kaçıyor) ama ben ...ben inanılmaz korktum .( zatEn korkarım elimde değil. sandım beni parçalıycak) canhıraş kaçtım tabi .Çığlık çığlığa. Bunun haricinde herşey çok güzeldi. Sevgiler hepinize sevgili arkadaşlar...