Sadece 3 kez içten dinleyin sizi Rahatlatacak ve Özgüven kazanacaksınız. Bana güvenin

müziği indiremiyorum.linke tıkladığımda ''telekomünikasyon izin vermiyor'' diye mavi bi ekran geliyor.

dostum link bozuk mu acaba? dosyayı indiremiyorum

müziğin yüklendiği site mahkeme kararıyla kapatıldığından siteye girilemiyor arkadaşlar.Bu ve bunun gibi mahkeme kararıyla kapatılan sitelere girebilmek için dns ayarlarını değiştirmeniz lazım.Nasıl yapıldığını öğrenmek için tıklayınız.

Şarkı gerçekten rahatlatıyor ve güzel duygular yaşattı bana, özgüven mi bilemiyorum ama kendimi iyi hissettim, teşekkürler.. :))

Güzel müzik, içinde throatsinging de var zaten severim. Teşekkürler paylaşım için.

Ellerinize saglik arkadasim. Dinledikten sonra etkisini de yazacagim :-))

Bu müziğin altındada mı telkin var acaba nasıl rahatlatmaya sebeb oluyor?

Yok bu dinleyen ve öneren kişinin kişisel yorumudur. Ama öyle müzikler vardır ki ruh halinizi bir anda değiştirmeye yarar. Hatta bir NLP tekniğinde de bu tür müzikler ya gerçek ya da imgeleyerek kullanılır. Müzikleri hayatımızda olumlu yönde kullanabiliriz. Müzik dinlerken bile içinde olumsuz kalıplar olan şarkıları mümkün mertebe dinlememeye gayret ediyorum. Faydasını görüyorum. Hatta dram içerikli filmlerden bile uzak olmayı seçiyorum. Hepsi bizi bir şekilde etkiliyor.

Yok bu dinleyen ve öneren kişinin kişisel yorumudur. Ama öyle müzikler vardır ki ruh halinizi bir anda değiştirmeye yarar. Hatta bir NLP tekniğinde de bu tür müzikler ya gerçek ya da imgeleyerek kullanılır. Müzikleri hayatımızda olumlu yönde kullanabiliriz. Müzik dinlerken bile içinde olumsuz kalıplar olan şarkıları mümkün mertebe dinlememeye gayret ediyorum. Faydasını görüyorum. Hatta dram içerikli filmlerden bile uzak olmayı seçiyorum. Hepsi bizi bir şekilde etkiliyor.

çok doğru diyorsunuz öyle her müziği dinlememek gerekir.

Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bunun için söylüyorlar sanırım. Bi hevesle dinledim yine de benim hoşuma gitmedi.. Telkinlerdeki müziklerin çoğunu çok beğenerek dinliyorum.

link kaldırıldı mı?

Güzel şarkı paylaşmışsınız teşekkürler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri