saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa..

Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa..

haha üstteki animasyon çok komik olmuş shamanic..yok problem değil tabiiki konuşup anlaşcaz.Benim yerine göre hareket etmek gibi bir üslubum var ondan eğleneceğimiz zaman esprili konuşuruz,bilgi aktarımında belki daha ciddiyetle derinlere dalıp inciler çıkarırız beraber,hadi hayırlısı(bak aklıma geldi hayır kelimesinin tam ifadesi hiçbir dilde yok o maharetli Fransızcada da İngilizcede de ooooh.. :) ,birde şu var tabiki benim hayattaki amacım insanların manevi düzeyleri ile onları açmak genişletmek tabiki kendimde genişlemek ilerlemek adına katkı yapmak paylaşmak olur v.s..,turgut arkadaşımızın da amacı türkçeyi daha iyi kullanmamız yönünde olur ikisi de gerekli..burdayız efendim s456 sevgiler..

Hoşgeldin 06Metin:)
Hoşgeldiiiiiiiiiiiin

k8908 k8908 gogogo gogogo

Hoşbulduk Zeyneep :) ya 06 metin Ankara plakası gibi olmuş hee puhaha y789

Aklıma bbg vardıya biri bizi gözetliyo aklıma o geldi adının yanındaki numarayı görünce:))
06Metin tekrar aramıza hoşgeldin bulaşıklar sana ait baştan dim:))

merhaba,

bence zararin neresinden donersen kardir deyip iyi ki de siteyle tanismissin ve de hosgeldin diyorum!!!! t678

burada zaman kavrami olmadigi icin gec erken diye bi sey yok!!
hadi kendine iy bak s456

iyi aksamlar cat3500

selam

metin aramıza hoşgeldin.umarım en güzel şekilde yararlanırsın sitemizden.herşey gönlünce olsun. art56art56

Zeynep AY ' Alıntı:
Aklıma bbg vardıya biri bizi gözetliyo aklıma o geldi adının yanındaki numarayı görünce:))
06Metin tekrar aramıza hoşgeldin bulaşıklar sana ait baştan dim:))

banane banane yıkamam valla .. bi King atalımmı bulaşıına kaybeden yıkar hehe :)) (bu arada 5 senedir king ming oynamıyorum ne zamanlardı be..)

çiçek , izmirli teşekkürler hoşbulduk

Zeynep vallahi :P sabah sabah süper geldi senin şu yazdığın "06metin bbg evi bulaşıklar" espirin. Süpersin ya kiss3 khkh56
Sana da hoşgeldin 06Metin :P Sana da teşekkürler böyle bir espiriye zemin hazırladığın için. İlahi yani alk78

o6Metin king ming anlamam ben bulaşıklar sana ait:))
Hem ben bayanım kink erkek sporu değilmi?beni yenersin hiç işime gelmez :))
Silvara sende fazla gülme canım yemek işlerinide sana yüklüyorum:))
Saol silvara seni gülümsetebildimse ne mutlu bana:)

yaw yok bea king batak gibi bişey kağıt oyunu unuttuk gerçi biz üniversitede kızlı erkekli oynardık 4 kişi felan kaybeden son iki kişi bulaşıı yıkardı,tamam sen yıka ben durularım zeynep :))

kaat oynamasını bilmem dusun oda işime gelmez 06Metin krz67 hem bulaşık yardımını red ediyorum çümkiiiiii sen yıkıcaksın sabun duru neyse artık:))

E tamma yemekleri ben yaptım 06Metin de bulaşıkları yıkadı e sen ne yapcan Zeynep :) Sen de şöyle güzel kahveleri yaparsın artık kahvesmiley smil56

Kahve yapmasını pek beceremem en iyisi size kuş burnu çayı ikram edim:))
e hakettiniz:))

aa son yazdığımız mesjlar silinmiş

Niyeeeeeeeee?:(yanlış bişemi yazmıştım?:(

06Metin şimdi bunu okudum bağlantısı olabilirmi? dusungörevimiz tehlike:))http://www.hayatimdegisti.com/forum/ynt_uyeliklerin_silinmesi_sorunu-t3550.0.html;msg0;boardseen#new

Zeynep AY ' Alıntı:
06Metin şimdi bunu okudum bağlantısı olabilirmi? dusungörevimiz tehlike:))http://www.hayatimdegisti.com/forum/ynt_uyeliklerin_silinmesi_sorunu-t3550.0.html;msg0;boardseen#new

yaw Zeynep alemsin valla aa34 ..ama daha ben bakamadan sorunu çözmüşün..olmazki böle. Hani sen kötü msjlar yazmıştın bi sürü küfür etmiştin felan ya onlar silinmiş :)) (ŞAKA ŞAKA şimdi ciddiye alırlar) Zeynep öle şey yapmaz.

Tabe iyi kızım ben öle kötü sözler yazmam yazamam dime :))
Çözerim sorunu şıppadanak:))

smiliyface

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri