RÜYAMIN ANLAMI NE?

kübra6

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
dün 4 saate yakın ego güven ve suçluluk duyguları olan mp3 leri dinledim.uyurken çok az dinledim. ama gece rüyamda normalde düşündüğüm ve yaşadığım olayları gördüm. bu çok düşünmektenmi kaynaklanıyo? örneğin hayatımda bazı olumsuzluklar var ve ben bunlar hakkında rüyamda düşüncelerimle tıpatıp eşleşen rüyalar gördüm. dejavu gibi. sanki günü tekrar yaşamışım gibi bunun anlamı ne yardımcı olusanız sevinirim. benim için çok önemli art56art56

yha bence biz buraya bi rüya tabirleri uzmanı getirtelim çok süper olur

Bence düşüncelerinle birebir örtüşen rüyalar görmen bilinçaltına ittiğin şeylerin dışa vurumu olabilir,bir rüya defteri yada rüya günlüğü tut istersen,çünkü bazen rüyalarda sorunlarımıza çare olabilecek tiyolar olabilir deniyor,belkide senin gördüklerinde bu tip rüyalardandır!.. :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri