RÜYALARIN DİLİ

ben de aynıyım serpilelifcim, geçeceğini bildiğim bir süreçte olduğumun farkında olduğumdan akışına bırakıyorum..
ne oluyor; kafam rahat, ben rahat..relax :)

Rüyalarımızda gördüğümüz evler, bizim ruhumuzla ilgili derin mesajlar taşır. Ayrıntıları rüya günlüğünüze yazmanız gerekiyor. Nasıl bir ev, eski-yeni, ahşap- beton, tek katlı- apartman, bahçeli- bahçesiz, tanıdık bir mekan mı yoksa bilmediğiniz bir yer mi? Yalnız mıyız?
evin hangi bölümüde bulunuyoruz. Yatak odası, mutfak, çatı, banyo, bodrum, aydınlık mı? Karanlık mı? (evin içindeyken hissettikleriniz, düşünceleriniz)
Rehber rüyalar alıntı

Eğer evin mutfak bölümündeyseniz bu üretimle ilgili olabileceği gibi, aşırı verme eylemine ve insanlara hayır diyememenize de işaret ediyor olabilir. Yeni tarifler uyguladığınızı görüyorsanız, bu yaratıcılığınızı en kısa zamanda hayata geçirmeniz anlamına gelmektedir.
Pişmiş yiyecekler görüyorsanız, bu da paylaşıma açık olmanız gerektiği anlamına gelmektedir.
alıntı

Rüyalar hayat yolunda bize yol gösteren rehberlerdir. Ne istediğimizi, ne istemediğimizi, korkularımızı bize gösteren bir rehber. Eğer rüyalarımızı okumayı başarabilirsek, bize rehberlik ederler hayat yolumuzda. bazen geçmişten bazen gelecekten haber verirler. Bazen bilinçaltınızın bir resmini direkt olarak size gösterirler. Bu yüzden mutlaka rüyalarımızın dilini çözmeliyiz. Eğer hatırlıyamıyorsanız bu sizin hayatta bir şeylerden kaçtığınızı, reddettiğinizi gösterir. Bir yerde hayatın sorumluluğunu almaktan kaçınmışsınız, korkuyorsunuz demektir. bundan böyle ufak tefek tüyolar vermeye rüyalar hakkında bilebildiklerimi ve bulabildiğim bilgileri sizinle paylaşmaya gayret edeceğim. Hadi bakalım "RÜYALARIN SIRLI DÜNYASINA YOLCULUK" diyelim bu yolculuğumuzun adına. Yeni bir başlangıç diyelim. sevgimle IŞIK*

yolculukta yanımda olduğun için teşekürler..arkadaşım neden hiç rüya görmediğini sorguluyordu..bunu onunla hemen paylaşmalıyım 12389

Psikoloğum Faik hocamla çalışırken ona rüyalarımı yazardım ve o da rüyalarımdan bilinçaltında neler olduğunu bulurdu. Böylelikle yol alabilirdik bazı konularda. Fakat siz eğer anlamını çözmeyi başaramamışsanız, bunu bir erkekle paylaşmak pek akıl karı değil. O kişi rüyaların dilini biliyorsa ve siz bilmiyorsanız. Ona anlattığınız rüyalarınızdan o kişi kendi hakkında da onlarca sonuca ulaşabiliyor. Tabi ben bunu bilmiyorum. Sonra sonra rüyaların dilini çözmeye başladıkça "Allahımmmm " dedim " meğer burada bilinçaltı hocama neler neler diyormuş. Yuh neyi ima etmişim burada ben a aaaaa" :)))) Ya napacan bilinçaltı işte her zaman uslu durmuyor. Sen bilmiyorsun zaten açık açık söylemiyor sembollerle konuşuyor. Fakat o biliyor. ouuuwwwwwutananadamy789

bazen de ona verdiğim paradan bahsediyor bilinçaltı. Mesela hocam benim onun hakkındaki tüm düşüncelerimi, onu bırakıp bırakmayacağımı, ona güvenip güvenmediğimi hepsini biliyordu. Bana rüyanı söyle sana kim olduğunu söyleyim gibi adeta :)

bende bu yönümü geliştirmek istiyorum.bahsettiğin kitabı almaya niyet ettim şu anda :)))hem belki benimde başkalrına faydam olur böylelikle..ne güzel olur :)))

bende bu yönümü geliştirmek istiyorum.bahsettiğin kitabı almaya niyet ettim şu anda :)))hem belki benimde başkalrına faydam olur böylelikle..ne güzel olur :)))

kesinlikle tavsiye ediyorum. Kesinlikle rüyaların dilini bilmek gerekir diye düşünüyorum.

Düşünsenize rüyaların önemi zaten Kur'anda Yusuf kıssasında geçer. İlk Olarak, Hz Yusuf bir rüya görür. Babasına anlatır ve babasının tavsiyesi bize rüyaların önemi hakkında ilk bilgiyi verir. " Bunu sakın kardeşlerine anlatma. Onların seni kıskanmalarından sana bir kötülük yapmalarından korkuyorum"
İkinci rüya Hz Yusuf zindandayken iki kölenin gördüğü rüyadır. Burada ise bu kölelerin akıbetinden haber veren bir rüyadır.
Üçüncü rüya ise Mısır azizinin gördüğü rüyadır. Burada ise Hz Yusuf zindandan hemen çıkmamış bana yaptıkları kötülüğü ve iftirayı söylemedikçe zindandan çıkmayacağım demiş. Daha sonrasında Kadınların ona attıkları iftiraları itiraf etmeleri ve bunun üzerine Hz Yusufun aklanmasını netice vermiştir ve Hz Yusuf as a mısır sultanlığının yolu açılmıştır. Bu konuyu en güzel anlatan kitap Şemseddin Nurinin "EN GÜZEL KISSA VE GERÇEKLEŞEN RÜYA" isimli kitabıdır. Gördüğünüz üzere bir insanın hayatını rüyaların nasıl değiştirdiğini, nasıl rüyalarla şekil aldığını görebilirsiniz.

içim umut doldu :)) beni rüyalarımda gerçek oluversinn :))

En çok istediğim şeylerden biridir rüya eğitmeni olabilmek fakat bunun için gerekli imkana henüz ulaşamadım. Birde onlarda geçmiş yaşam diye bir konu var. Bunun dinimizde yeri yok bildiğim kadarıyla bu benim o insanlardan yani Işık Elçiden uzaklaşmama sebep oluyor. Birde Allaha büyükbaba demesi tuhafıma gidiyor. Tabi bunu Rabbim nasıl karşılıyor bilemiyorum. Belkide Allah bu söze kızmıyordur.

Bir defasında Işık Elçi ve R Şanalı rüyamda görmüştüm. Bir ses bana senin görevin Işık Elçininkiyle aynı o seni bekliyor demişlerdi. ben bunu hep bir işaret olarak aldım. Fakat ne yazık ki her hangi bir adım hala atabilmiş değilim.

ikinci yaşama bende inanmıyorum.herkesin kendi düşüncesi tabi..
ama şu olabilir atalarda gelen inançlardan etkileniyoruz bu kesin onların hücrelerinde can buluyoruz sonuçta..onların hücreleriyle onların korkularıyla başlıyoruz hayata..sonra büyürken sesli görüntülü her yolla kendi korkularını işliyorlar bize..tabi bu koruma amaçlı iyi niyetle yapıyor ama işte..biz sonra böyle temizlemek için çitile babam çitilee y789

ikinci yaşama bende inanmıyorum.herkesin kendi düşüncesi tabi..
ama şu olabilir atalarda gelen inançlardan etkileniyoruz bu kesin onların hücrelerinde can buluyoruz sonuçta..onların hücreleriyle onların korkularıyla başlıyoruz hayata..sonra büyürken sesli görüntülü her yolla kendi korkularını işliyorlar bize..tabi bu koruma amaçlı iyi niyetle yapıyor ama işte..biz sonra böyle temizlemek için çitile babam çitilee y789

aynen öyle sen değiştiğinde asıl eğlence bu kız nereye koşuyor böyle asılıyorlar paçalarından. Hani var ya öyle bir fıkra
Cehennemde iki kuyu varmış. İçinde insanlar ceza görüyorlar. Birinin başında bir zebani çıkmaya çalışana yukarıdan vuruyor ve yeniden kuyuya düşürüyor. Birinin başında ise kimse yok. Nasılsa biri soruyor kim bilmem tabi de:) Orası gezinti yerimi:))
- neden bu kuyunun başında kimse yok?
- Bu kuyuda başka milletler var. O kuyuda ise Türkler orada zebaniye gerek yok. Çünkü kim çıkmaya çalışırsa aşağıdan biri paçasından asılıp onu geriye düşürüyor.
Aynen öyle durumumuz bizim kaldığımız yer en güvenli diyorlar. Çıkma bu hapishaneden dışarıda seni kurtlar kapar.

ergenlikte başladım rüyalarımı sevmeye, çünkü gerçek hayattan kaçıyordum, bana mutsuzluk veriyordu, her fırsatta uyuyordum, derslerde bile başımı masaya koyup uyurdum. rüyalarım hep benim sığınağım olmuştu,çünkü orada mutluydum.

bi kere tatsa kutunun dışını neler olcak.. y789

arkadaşlar ben dün gece gördüğüm bir rüyayı hatırladığım kadarıyla sizinle paylaşmak istiyorum,
çalıştığım kurumdan arkadaşlarım bana ağzı kapalı olan bir konserve şişesinin içinde beyaz peynir verdiler. ben sadece aldığımı hatırlıyorum o kadar. beyaz görmek iyidir derler ama bilinçaltımda bu neyi ifade ediyor bilmiyorum. dusun2

arkadaşlar ben dün gece gördüğüm bir rüyayı hatırladığım kadarıyla sizinle paylaşmak istiyorum,
çalıştığım kurumdan arkadaşlarım bana ağzı kapalı olan bir konserve şişesinin içinde beyaz peynir verdiler. ben sadece aldığımı hatırlıyorum o kadar. beyaz görmek iyidir derler ama bilinçaltımda bu neyi ifade ediyor bilmiyorum. dusun2

Aslında rüyayı okumak çok kolaydır arkadaşlar. Çalıştığın kurum. demek ki işle ilgili. Kurumun adı ne? Orada ne iş yapıyorsun? Değiştirmek istediğin ne var? Orada olmaktan memnun musun? Arkadaşların hakkında ki yorumun ne? Bir konserve şişesi: Demek ki saklanan bir şeyle ilgili bu. Bu bir düşünce bir amaç bir niyet olabilir. Arkadaşların o şeyi bulmanda anahtarındır. Onlar sana bunu verirken her hangi bir şey söylediler mi? Sen o şişeyi aldıktan sonra ne hissettin sevinç mi, tedirginlik mi? Merak mı? Beyaz arınmak ve değişimdir. Bir konuda kendini saklıyorsun. Yapmıyorsun demek ki bunu neden söylüyorum çünkü saklanan ve kapağı kapalı eğer onu açmış ve yemeye başlamış olsaydın bir niyetini hayata geçirdiğini söyleyebilirdik. Sana bir konuda yol göstermişler ve sen almışsın artık devamı gelir. İçinde oluşan duyguna bak. O an ne hissettin?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri