Ruhsal Astroloji

fatale

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Son zamanlarda okuduğum en sıkı astroloji kitabı diyebilirim. AKAŞA yayınevi tarafından çıkarılmış. djj Astrolojik haritanızdaki, kuzey düğümünün yerine göre, geçmişinizi ve bugününüzü yorumlamanıza yardımcı oluyor. Kendimle ve yakınlarımla ilgili bölümleri okuduğumda gerçekten hayretler içinde kaldım. Bu kitap, bildiğiniz diğer astroloji kitaplarından çok farklı. Şöyle ki, yazarı dünyaca ünlü, psişik bir astrolog olan Jan SPİLLER .

Anlatımlarda, derinlik ve içgörü mevcut. Kendinizi okurken, ruhsal olarak, bugüne kadar neleri geride bırakmış olduğunuzu, şu an nasıl bir hissedişte olduğunuzu farkediyorsunuz. Yakınlarınızla ilgili olarak da son derece ilginç ip uçları yakalayabiliyorsunuz. İşte bu yüzden, son derece farklı ve sıradışı olan bu kitabı, sizlerle paylaşmak gerekiyordu. 12389

Şunu da belirtmeliyim ki, kuzey düğümünüzün hangi burçta olduğunu öğrenmek için bir sürü karışık hesaplar yapmanıza da gerek yok. Kitabın başındaki doğum tarihleri listesi sayesinde hemen sonuca ulaşıyorsunuz. super .Hatta o listeyi en yakın zamanda burada yazmayı düşünüyorum.

Arka kapağından bazı bölümleri aktarayım hemen ; smiliyface

*Kişiliğiniz, gerçek yaşam amacınız, önemli hedefleriniz, en derin arzularınız ve gereksinimleriniz

*Bu hayatta geliştirebileceğiniz özel yetenekleriniz, ve başarılı olabileceğiniz meslekler

*Kişiliğinizde bulunan, gerçek yaşam amacınıza ulaşmanızı engelleyebilecek olumsuz eğilimler, ve onları nasıl aşabileceğiniz

*Size kalıcı bir doyum getirebilecek ilişki stratejileri, ve sevdiklerinizi sizden uzaklaştırabilecek davranışlarınız

*Geçmiş yaşamlarınızdan gelen, kolayca içine düştüğünüz ve kaçınmanız gereken tuzak

*Olumlu enerjinizi ortaya çıkarmanıza ve size gerçek mutluluğu getirebilecek nitelikleri güçlendirmenize yararlı olacak iyileştirici onaylamalar

*Kısacası, bu hayatta gerçekleştirebileceğiniz ruhsal kaderiniz!

''Bu kitap zihinleri ve ruhları aydınlatacak, ilişkileri zenginleştirecek, yaratıcı olanakları genişletecek, ve yaşamları değiştirecektir

Ynt: Ruhsal Astroloji

güzel bir kitaba benziyor fatele..paylaşımın için teşekkürler..sanırım okumam gerekecek.. ilgi alanıma giriyor..burada kitap bulma zorluğu çekiyorum..ama bir yol her zaman bulunur yeterki ben isteyim..tekrar teşekkürler.. t678

Teşekkür ederim Hülyaa'cım smiliyface . Forumumuzun astroloji bölümünde kitaptan alıntılarla bir başlık açtım. Kitaptaki bilgileri yer yer oraya aktarmaya devam edeceğim 12389

Sen neredesin bilmiyorum ama gerçekten çok istersen mutlaka eline geçer, bunu ikimiz de biliyoruz. Olmazsa ben de gönderebilirim sana super

Görüşmek üzere hismiley

fatale ' Alıntı:
Teşekkür ederim Hülyaa'cım smiliyface . Forumumuzun astroloji bölümünde kitaptan alıntılarla bir başlık açtım. Kitaptaki bilgileri yer yer oraya aktarmaya devam edeceğim 12389

Sen neredesin bilmiyorum ama gerçekten çok istersen mutlaka eline geçer, bunu ikimiz de biliyoruz. Olmazsa ben de gönderebilirim sana super

Görüşmek üzere hismiley

çok teşekkür ederim canım..önce bir bakayım..inş.bulurum..ben isteyimde.. ben bulamazsam kitap beni bulur nasılsa sevincli
güzel yüreğinden gelen teklifin için teşekkür ediyorum.. kiss3

kitap rehberim teşekkür ederim... ark5

alınacaklar ve okunacaklar listesi hızla artıyor... ttli3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri