- Reaksiyon puanı
- 1
Beyler çok değişk bişey var bnde çözemedm hala bi saatim bi saatimi bi günüm bi günümü tutmuyo hep değişiyorum bi iyi bi kötü oluyorum . Mesela bi misal veriyim : kendini çok iyi hisseden bi insan , özgüvenli , komik , çevresindeki insanları güldürebilen sevindiren birisi , sevecen , mutlu , sohbeti muhabbeti doyurucu , çevresinde çok insan olan biri , övgüler yağan biri , kızlarla çok iyi anlaşabilen etkileyebilen biri, herkesin sevdiği biri , sosyal biri , dersleri çok iyi olan biri ,kafasında düşünceler çok hızlı oluşuyor her şey çok güzel tam istediği gibi yolunda gidiyor v.s... Amaa taki o kötü duruma gelene kadar işte o kötü duruma gelince her şey tersine dönüyor o yazdıklarımın tersini düşünün hiç bi kabiliyeti olmayan , saf , hayattan yaşamdan zevk alamayan , yorgun halsiz uykulu mıymıntı uyuşuk biri , dersleri kötü biri , artık düşünemeyen beyni adeta durmuş biri gibi , işte o ilk yazdıklarımın hepsi tersine dönüyo azından bi kaç anlamlı kelime bile çok zor çıkan bi insan oluyorum . Bu gün içinde de diğişiklik gösterebiliyo gün boyuda sürebiliyo nedir bu bi hastalıkmıdır çözümü varmıdır nedir allah aşkına yardım edin depresyona girip duruyorum .