- Reaksiyon puanı
- 0
* bekar olarak son 3 gününü yaşayan insan.
3
-insert coin-
2
-insert coin-
1
-insert coin-
0
Game Over.
* düğünü uzaklarda olacağı için katılamayacağım, ama telepati yoluyla tebriklere boğacağım kişi.
* düğününde olmayı çok istediğim fakat elde olmayan sebeplerden dolayı gidemediğim dost.
çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ve güçlü bir alkış istiyorum.
* yol yakınken dönmesi gereken yazardır. şakadır, latifedir efendim laflarım. allah mesut etsindir.
* düğünü istanbul civarlarındaysa gidip döktürmek isterim. düğündekilerle de tanışır kaynaşırdım valla. hoş olurdu. allah mesud etsin...
* eşi ile bir ömür boyu mutluluklar dilediğim yazardır.
* düğününe gidip kurtlarımı dökeceğim zat.
* alakam olmayan bir kişidir, ancak mutluluğu daim olsun dilediğimdir.
darısı bizim başımıza, yenge ayakkabının altına f.y. yazıversin bi zahmet.
* düğününe katılmak için zirve yapmayı düşündüğüm yazar. evlerin yakınlığı nedeniyle 5 dakika da olsa uğramayı düşündüğüm eski okuldaş.hatta yurttaş. *
* .
ömür boyu mutluluklar.
* http://www.aydindemirci.com/v1/?p=36
tüm sözlük yazarları davetlidir.
gelin eksi sozlukte yazar olduğundan kız tarafı ekşi sözlük erkek tarafı uludağ'dır.
aslında ben de ekşide yazarım ancak orada biraz iç güveysi gibiyim o nedenle benim yurdum uludağ.
tanım ulan allahsız diyenlere: benim lan bu!
3
-insert coin-
2
-insert coin-
1
-insert coin-
0
Game Over.
* düğünü uzaklarda olacağı için katılamayacağım, ama telepati yoluyla tebriklere boğacağım kişi.
* düğününde olmayı çok istediğim fakat elde olmayan sebeplerden dolayı gidemediğim dost.
çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum ve güçlü bir alkış istiyorum.
* yol yakınken dönmesi gereken yazardır. şakadır, latifedir efendim laflarım. allah mesut etsindir.
* düğünü istanbul civarlarındaysa gidip döktürmek isterim. düğündekilerle de tanışır kaynaşırdım valla. hoş olurdu. allah mesud etsin...
* eşi ile bir ömür boyu mutluluklar dilediğim yazardır.
* düğününe gidip kurtlarımı dökeceğim zat.
* alakam olmayan bir kişidir, ancak mutluluğu daim olsun dilediğimdir.
darısı bizim başımıza, yenge ayakkabının altına f.y. yazıversin bi zahmet.
* düğününe katılmak için zirve yapmayı düşündüğüm yazar. evlerin yakınlığı nedeniyle 5 dakika da olsa uğramayı düşündüğüm eski okuldaş.hatta yurttaş. *
* .
ömür boyu mutluluklar.
* http://www.aydindemirci.com/v1/?p=36
tüm sözlük yazarları davetlidir.
gelin eksi sozlukte yazar olduğundan kız tarafı ekşi sözlük erkek tarafı uludağ'dır.
aslında ben de ekşide yazarım ancak orada biraz iç güveysi gibiyim o nedenle benim yurdum uludağ.
tanım ulan allahsız diyenlere: benim lan bu!