RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :)

http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-hikayeleri/620481-sandiniz-ki-rima-gidiyor.html

en sonki gelişmelerim bu linkte. toparlanma aşamasındayım :)
yeni kararlar aldım.. bu hafta doktora gitmem gerekiyordu kadın doğuma. gitmişken de çocuk olmasın diye yumurtalığı aldırmayı düşünüyorum. çünkü vazgeçtim çoluktan çocuktan, evlilikten vs..den
kariyer yapıcam.. zaten inancımı kaybettim .. hem artık kimseyi de istemiyorum hayatımda. hepsi içimi acıtıp gidiyor.

Medilere tekrar başlıcam. italyanca öğrenmeye devam edicem... hızlı okuma tekniklerini uygulıcam.. daha derslerim var.. vizeler finaller... uhuuuuuuuuu :))
En önemlisi de Pozitivizm akımına tekrar kapılmam lazım :))
şampiyon olmama az kaldı o kartallar misali..
kendi hayatımın kendi acılarımın şampiyonu olacağım. Pençelerimi güçlendireceğim. üzerimdeki yorgunluğu attıktan sonra yeni hayatıma sıfırdan başlayacağım..
Her sevgilide kurduğum farklı hayalleri öldürüp en sonki vurgunumdan dersler çıkarıp o hayallerimi de öldürdükten sonra yepyeni hayaller inşa edeceğim.. Hatta başladım bile.
Sadece bir aya ihtiyacım var..

Çocuk yapmamak için yumurtalık aldırmana gerek yok ki , eğer aldırırsan ilerde pişman olabilrsin , her yumurtalığı olan da hamile olacak diye bir kaide yok.

Sevgili konusunda da çok büyük bir karar almışsın şimdiki bir sinirle , ilerde durulunca , sakinleşince fikrinin değişeceğini düşünüyorum . Neden hayatı akışına bırakmıyorsun? Nerdeyse alacağın nefesleri bile planlamışsın , bu kadar karar alıp bu kadar plan yapmaya sence gerek var mı?

ilginiz için teşekkür ediyorum ama ben hiç bir zaman evliliğe hele ki çocuk yapmaya asla sıcak bakmadım. profilime o fotoyu koymamın başka bir amacı vardı. temsil ettiği şey önemliydi benim için.
pişman olacağımı hiç sanmıyorum..
Ayrıca bigokyanus ablam ben ayrıldım evet ama barışmak isteyip de bir hafta peşinden koşan benim. ona rağmen reddedilen de benim.. istenmeyen benim..
Ona verdiğim değeri haketmiyormuş bunu anlıyorum. çünkü ben ilk defa evlenmeye karar vermiştim ilk defa çocuk yapma kararı almıştım. Değmezmiş.
Annelik dediğiniz şey benim için hiç bir şey ifade etmiyor çünkü ben evlilerden, nişanlılardan,çocuğu olanlardan hep tiksindim bu zamana kadar.. çocuklardan da öyle tabi ki..
Çok daha ötesi de var hatta. Anlatmama gerek yok.
neden başkası için yaşayayım ki onu anlamıyorum..kendi hayatımı yaşamak varken neden başkalarına adayayım ki ömrümü..neden kendimi heba edeyim..

hayat ne yaşanırsa yaşansın her şeye rağmen çok güzel...
bazen insan dünkü düşüncelerini aldığı karaları beğenmiyor onun için bence acele kararlar almamalısın.
zamana bırak akışa bırak...sen çok özelsin ve iyi yaşamayı mutlu olmayı hakediyorsun...zamana bırak..
her daim mutlu kal ttli3

prensessin gerçekten.. beni anladığını düşünüyorum. en azından öyle hissettirdin.
geçecek her şey.. tüm çalkantılarım geçecek. Bu ben değilim sanki ne oluyor bana anlamıyorum. Sanırım bir dosta ihtiyacım var, beni anlayacak dinleyecek... Ve en önemlisi bana hak verecek..
Bu ara özellikle de şu 4 gün benim için çok önemli. asabi ve sinirliyim.
Ayrıca onu kaybetmiş olmanın üzüntüsü beni çok hırçın yaptı.. Hem dostum hem sevgilimdi illa ki üzüldüm ve üzüntümü farklı bir şekilde yaşıyorum.
En yakın arkadaşımı kaybettim onu kaybedince, ve şu çok zor günlerimde yanımda kimse olmayınca daha da asabi haller takınmaya başladım. Telkinleri de dinlemeye devam ediyorum asabiyet biraz da ordan geliyor. Kendimle olan savaşım aylardır devam ediyor bilinçaltım direndikçe üzüleceğim şeyler yapıyorum hep.,
Şu günleri bi atlatsam inş hayırlısıyla..
Çok şükür ki bana destek olan çok sevdiğim bir arkadaşım var forumda.
O bana sorgulama yapmadan güzel güzel konuşuyor. Bana haksız muamelesi yapmıyor ve her daim yanımda olmaya çalışıyor.bSevgili Fazilet sana çok teşekkür ederim.
Sevgili prensesim aynı duyguları sende de hissettim. aynı sıcaklık.. Çok teşekkür ederim.

canımın içiii teşekkür ederim benim yanımda olan sensin asıl :)

o zaman biz dostuz :))
iyi ki varsınız..

her şey normale döndü hayatımda çok şükür. sımsıkı sarıldığım dostlarım var. tıkanan çakralarımın da açılma aşamalarından geçiyorum. bayağı bi tıkanmış meğer :))
açıldıkça da mutlu oluyorum.
haftaya çakra uyumlaması da var ona katılcam hayırlısıyla. her şey çok güzel çok şükür. :)))
İYİYİMMM (:
geriye dönüp baktığımda çok güzel şeyler öğrendiğimi görüyorum. kızgınlık ya da kırgınlıklarım yok. Her şey normal seyrinde. yalnızca netten biraz uzağım o üzüyor beni. çünkü öğrenmem gereken çok şey var daha. arpa boyu yol gidemedik zannımca. uzun yollar aşmalıyım ve istediğim konuma gelip yeniden arpa boyu yol gittiğimi düşünüp yeni yollara girip uzun uzun yürümeliyim.. meli- malı değil aslında ... ne istiyorsam o bence.!!
yoksa KİMSE BENİ ZORLAMIYOR Kİ BUNLARI YAPMAYA.. hayatımı istediğim şekilde yaşayıp önümde aşmam gereken setler koyup kendi kriterlerimi belirliyorum sadece.
oyhhh çok mutluyum ::))

meli- malı değil aslında ... ne istiyorsam o bence.!!

işte budur bence ::)

kendini zorlama asıl balım bıraaaak bırak özgürce gitsin inandıkların çizginden çıkmanı engeller zaten sen sakince teslim ol bu huzuru hisset acıdan sonraki lezzeti :) sadece çok düşünme tadını çıkar çünkü hakediyorsun;)

meleğim benimmmm :))
sen de üzüldün bu muallak durumlarından dolayı affet beni..
çok doğru yazdın. o güzel gönlüne çok teşekkür ederim..
bu arada bacımla görüşün artık. aynı yerde okuyup da görüşmeyen sizlersiniz :)) ben olsaydım var yhaaaa :)))

kar yağdı bugün. 12 yıldan beri yağmıomuş :) ayaklarını sürüyerek mi geldin diyorlar :))
bolluk berkeet arttı hayatımda çok şükür. tüm bu güzelliklerin devamını diliyorummmm

sevgililer günü yaklaşıyor ve ben foruma koymak için bir yazı hazırlayacağım.. ahh ne yapsam acep :)) siz değerli arkadaş sevgililerim için :)))

yemişim sevgilisinide gününüde:D:D

bana yaz sen hıııh ::)

bence hiçbirşey yazma o konuda arkadaşım...olmayan şeyin günü mü olurmuş y789 şimdiki sevgililer sevgili değil bence...
sadece toplum içinde kendini değerli ve beğenilen göstermek için birbirlerini yanında aksesuar gibi çanta gibi taşıyan kişiler....
bence sevgili = çanta

tıpkı bazı tikkiylerin gösteri yapmak için kollarında taşıdıkları pahalı çantalardan farkları yok...

SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ :))

Bugün sevgililer günü...
Yani bizim günümüz..
Çooookkk uzun ve duygusal bir yazı yazmıştım.. sildim geri..
Sevgililerimin sevgililer gününü kutlamak için uzun ve güzel bir yazı hazırlamıştım ama sizi sıkarım diye düşündüm cat56
Sevgili Yalnız,
sweet,
zahiri,
roxie,
juger,
nejla,
zeynep...
Sewgililer günümüz kutlu olsun birtanelerim.
Hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hep bunun burukluğunu yaşadım. ama içimde bir hüzün olsa da sizin dostluğunuza sahibim 'sevgi'lilerim benimmmm :)))
Bu da benim için en önemli şey..
Hem canım en azından bekarlık hala sultanlık y789y789girlhaha
Neyse fazla uzatmayacağım.. Hayatımdaki herkesi affediyorum..
Seni de affediyorum Ümit.
Bitmesi gereken ama inatla bitirmediğim her şeyi geride bıraktım bugün.
Varlığıyla içimi ısıtan yüreklere sahibim ben.
ÇOK ama ÇOK teşekkür ediyorum ...
Gelişimime katkıda bulundunuz ve beni sevdiğiniz için..
Bu arada yazmadan geçemeyeceğim özelden sevgililer günümü benden önce kutlayan cadılarıma çok teşekkür ediyorum.
Ve biliyor musunuz her ne kadar ağlayarak yazsam da bunları ben bugun kendimi affediyorum..
Kendimi üzdüğüm için, yıprattığım için... kendimi derin düşüncelerde boğduğum için kendimden özür diliyorum ve kendimi affediyorum..
Kendimi çok seviyorum..
Sevgililer günümüz kutlu olsun meleklerim..
Seni unuttum sanma janerrrr :)))
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUUUUUUMMM ark5ark5ark5ttli3tender45tender45smiliyfacesmiliyfacesmiliyface

canım meleğim üzülme sen kıyamam seni çok seviyorum hep mutlu ol kendine iyi davran :)

teşekkür ederim aşkımmm :)))) seni çok seviyorum. :)))

Cevap: SEVGİLİLER GÜNÜMÜZ :))

Bugün sevgililer günü...
Yani bizim günümüz..
Çooookkk uzun ve duygusal bir yazı yazmıştım.. sildim geri..
Sevgililerimin sevgililer gününü kutlamak için uzun ve güzel bir yazı hazırlamıştım ama sizi sıkarım diye düşündüm cat56
Sevgili Yalnız,
sweet,
zahiri,
roxie,
juger,
nejla,
zeynep...
Sewgililer günümüz kutlu olsun birtanelerim.
Hiç bir sevgililer gününde sevgilim olmadı hep bunun burukluğunu yaşadım. ama içimde bir hüzün olsa da sizin dostluğunuza sahibim 'sevgi'lilerim benimmmm :)))
Bu da benim için en önemli şey..
Hem canım en azından bekarlık hala sultanlık y789y789girlhaha
Neyse fazla uzatmayacağım.. Hayatımdaki herkesi affediyorum..
Seni de affediyorum Ümit.
Bitmesi gereken ama inatla bitirmediğim her şeyi geride bıraktım bugün.
Varlığıyla içimi ısıtan yüreklere sahibim ben.
ÇOK ama ÇOK teşekkür ediyorum ...
Gelişimime katkıda bulundunuz ve beni sevdiğiniz için..
Bu arada yazmadan geçemeyeceğim özelden sevgililer günümü benden önce kutlayan cadılarıma çok teşekkür ediyorum.
Ve biliyor musunuz her ne kadar ağlayarak yazsam da bunları ben bugun kendimi affediyorum..
Kendimi üzdüğüm için, yıprattığım için... kendimi derin düşüncelerde boğduğum için kendimden özür diliyorum ve kendimi affediyorum..
Kendimi çok seviyorum..
Sevgililer günümüz kutlu olsun meleklerim..
Seni unuttum sanma janerrrr :)))
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUUUUUUMMM ark5ark5ark5ttli3tender45tender45smiliyfacesmiliyfacesmiliyface

Beni sevmiyor musun:(((ağla2

bitanem benimmmm bize her gün sevgililer günü, ismini aklıma getirdiğimde bile kalbimi ısıtıyorsun sen! öpücüklere boğuyorum seni!! :)

Canımmm benim biraz (fazla) geç kalınmış bir teşekkür olacak ama :) Geçmiş sevgililer günün kutlu olsun, ben de ilk kez bu yıl sevgilim var olarak girdim o güne ama tüm gün hocalarla toplantı yaparak geçti önceki senelerden hiçbir farkı yoktu:)) Gerçi geçen sene "Asal sayıların yalnızlığı" diye bir film izleyerek ve ağlayarak geçirmiştim:( Hiç değmezmiş gerçekten, olsa nee, olmasa ne. Biz de senii çooooook çok seviyoruz hep mutlu ol hep de mutluluğuna mutluluk katacak insanlar girsin hayatına, sen hakediyorsun bütün güzellikleri:) <3 kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri