Renkler herkes içindir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bigokyanus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B

bigokyanus

Guest
Aşağıdaki linke tıklayarak bir görme engellinin hayatına renkleri katabilirsiniz .
Lütfen paylaşın , paylaşın ki daha fazla insan bu imkandan faydalanabilsin .

http://www.renklerherkesicindir.com/

Teşekkürler , gönlünüzce bir gün diliyorum , gülekalın .

ben de tam bu konuyu açmaya gelmiştim ki,melek okyanusum çoktaan açmış,,sağolasın canım, yüreğine sağlık actionsmile

Bu gibi olayları görünce gerçekten çok üzülüyorum ya.
Bu yazılım zaten İphone ve Android için bedava mevcut. İşte yazılımı telefona kuruyorsun, renkleri sesli olarak söylüyor.
Yani elin gavurları yazılım hazırlıyor, ve hiç bir karşılık beklemeden millete bedavadan dağıtıyor.
Bizim bu Jotun boya şirketiyse, bi yazılım hazırlıyor, fakat kendi milletinden olan körlere bile bedava dağıtmak istemiyor.
İlle de renklerherkesicindir.com sitesini ziyaret edecek insanlar, jotunun reklamını bi güzel görecek, ondan sonra da Jotun Şirketi izlenme sayısına göre her köre bir yazılım verecek. Yani bunların kuralına göre eğer renklerherkesicindir.com sitesine ziyaret olmazsa, körler nah elde eder o yazılımları.

İdeal bir Duygu sömürüsü yöntemi.

hayatimiz olmus reklam...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri