- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar ben yeni üyeyim 5 sene öncede 1ve 2 reiki insiyemi aldım burda okuyorum butun reiki almış arkadaşlar cok mutlu ama ben aldığım ilk gunden itibaren hayatım değişti ama olumlu yönde değil arınma sürecinden sonra üst üste başıma gelebilecek en kötü şeyler geldi işimi evimi nişanlımı kaybettim sonra ağır depresyonla psikatır gittim sonuç panik atak ve sosyalfobi daha önce olmayan şeyler şehir değiştim herşeye sil baştan başladım ha inanıyormuyum reiki ye bilmiyorum bunca olumsuzluğu yaşayınca bende anlam veremiyorum artık ama inanmıyorumda diyemiyorum arınma süresince çok enteresan şeyler yaşadım hissettim ama 5 senedir şu an bile halen ellerim hep çakralarımda olduğu halde bir faydası olmuyor ilaç aldım ve kendime geldim yeni yeni toparlanıyorum herneyse size sorum şu olacak yardımcı olursanız sevinirim telkinler günde 7-8 saat dinlenmeli diyordu en az ama malum yine benim başıma geldi krızde işden ayrıldım o sebeple 24 saat bende acık dinliyorum başımda ağrı ve ağırlık var ve midemde sorunlar oluyor acaba fazla dinlemenin zararı olur mu cevaplarsanız sevinirim sevgiyle kalın