Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii

duru79

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
5
havayifiekgv5.gif
113ce1vj4.gif

Arkadaşlar size çok güzel haberlerim var.Sitemizin sevilen ismi Redflowers işe girdi. cilgin897 cilgin897 cilgin897 alk78

Canım yeni işin hayırlı,uğurlu ve bol bereketli olsun.Yeni işinde huzurlu ve mutlu çalışırsın inşallah..Diğer tüm isteklerinde sırasıyla gerçekleşsin.. alk78 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3
Tatlım ıslatırız herhalde değil mi? k8908 k8908 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

Çok sevindim redflowers ne söylityeceğimi bilemiyorum.. y789

HAYIRLI OLSUN....
n28.jpg

Ynt: Redflowers işe girdi yuppiiiiiiiii

ayyy ayyy ay durun şaşkınlıktan dilimi yuttum yahu...
36_1_13.gif
blissy

redflovers cim canııım çoook sevindim...bu ne hız...maaşallah...umarım seveceğin mutlu olacağın ve bol kazanacağın bir iştir....

canım bu habere çok ama çok sevindim...
9113bn1.gif
herşeyin senin için ve senin hayrına olacak şekilde gelişmesini diliyorum....
1996kd.png

güzel haberlerinin devanı dileriz..sevgiler...ve başarılı bol kazançlar...
008.GIF
ec673a920633ec1db612a35103d828.gif

1demethuzuntebrikler1yi8.gif

Selam

Çok sevindim hayırlı ugurlu olsun.Allah bol kazançlar nasip etsin.Redflowers canım herşey gönlünce olsun kiss3

bu haber gerçekten çok güzel....tabrikler yeni işinde başarılar hismiley...

05.jpg

ooooooooooooooooooooooooooo
çok güzel bir haber buuuuuuuuuu alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78 alk78

sevincli sevincli
partysmiley
süperrrrrrrrrrrrrrrrrr partysmiley f678h

2132.bmp

kiss3

çok sevindim Redflowers, hayırlı olsun sevincli Umarım herşey gönlünce devam eder gulensmiley

Kendi partimi kaçırıyormuşum az kalsın. y789
Evet canlarım ciğerlerim Duru'cum kutlama partisini ben açıcam dedi bende bir şey yazmadım siteye çok şükür erken gelmiş yoksa çenemi tutamaz hale gelmiştim artık.

Çok teşekkür ederim öncelikle efem.Biliyorsunuz aylardır iş peşinde koşuyordum.Bugün bir cesaretle atak yaptım ve meyvasını topladım çok şükür.
Bu konuda bana 2 nokta yapılmıştı biliyorsunuz fırsatlar konusunda.Ve en büyük avantajım o oldu diye düşünüyorum.Bunu başlattığı için Hayal ablama katıldığınız içinde sizlere sonsuz teşekkür ederim.

Birde ayrıca teşekkürüm var bunlar benim için çok önemli.

Mümin.Okan her zaman destekçimsin 25889
Duru'm bu işe girmemde en büyük sebep.2 noktaların hiç bitmesin gülüm. 25889
Ayşegül'üm hareket hareket hareket.Bugün bunu bana bir kez daha hatırlattığın için çok teşekkür ederim. 25889
Hayatta bu saydığım 3 isim gibi dostlarınız varsa herşey sizindir.

Hepinize çok teşekkür ederim.İlk maaşımla ıslatırız artık ayranlar benden.2 noktalayan elleriniz dert görmesin efenim. kiss3 kiss3 kiss3

Suzzy'cim canım benim çok teşekkür ederim bitanem. aa34

Çiçek'im sağol gülüm.Darısı tüm isteyenlerin başına. partysmiley

Lier sevincimde yine yanımdasın.Hiç eksik olma olur mu? ark5

İzumi'cim çok teşekkür ederim.Bekleniyordu artık ama di mi? blissy

Melodis'im tatlı cadım benim.Püsküllü belam.Sana bak ne çikolatalar alıcam ilk maaşımla.Pastam harika bu arada bitanesin kiss3

MalloryKnox çok teşekkür ederim canım.Herşey gönlümüzdeki gibi güzel olur umarım hepimizin. gogogo

Sizler birtanesiniz,nar tanesiniz,hatta nur tanesiniz. kiss3 kiss3 kiss3

kiss3 kiss3 mlk34
Hayırlı olsun Redflowersciğim...
Bu iş sana çok çok uğur getirir inşallah...

Sevgili Redflowers,
Ise girmis olman bizi sevindirmekle birlikte moral oldu,ses seda cikmayinca iki nokta uygulamalarindan sonra, sabirla haberlerinizi beklemeye koyulmustum. kiss3Ayni güzel gelismeler benim cephemde de mevcut. 2. bir is daha aldim ve yaratici bir fikirle yeni bir is alani kendime yaratmak üzereyim. Cekim yasasina , iki noktaya, telkinlere ve buradaki bilgileri bize ulastiran herkese tesekkürler, tesekkürler, tesekkürler..... kiss3 kiss3

Mavifırça'cım bana 2 nokta fırsatlar için yapılmıştı.Bu zamana kadar inanılmaz fırsatlar çıktı.Hepsinin farkında olsam da bazılarını ne yazık ki değerlendiremedim.Ama bu iş ilaç gibi geldi tamda zamanında.Çok teşekkür ederim.

Sycorox'um canım benim sağol.İnanıyorum bende uğur getireceğine.Her dileğim tek tek kabul oluyor.

Hayal ablam sağol canım.Kendime daha bir güvenim geldi.Yolda sırtım dikleşti eve gelirken.Özlemişim iş hayatını.

kiss3 kiss3 kiss3

kutlarım super
sadece ayranla mı kandırmayı düşünüyorsun milleti wave
yoksa ayranın yanında kebap sürpriz mi 98569

Redflowers ben ayran sevmem bademli magnuma hayır demem y789

Hayırlı uğurlu bereketli olsun
Darısı başıma ne diliyim smiliyface

çoook tebrik ederim ,inşallah huzurlu ,mutlu,sağlıklı başarılı bir iş hayatı olur canım
000200bb2ge.gif
43cd37426a8374c8f07cdc74c583a7.gif

darısı benim gibi güzel işler isteyenlerin başına gulensmiley

Ah canım bu ne güzel bir haber .Umarım senin için hayırlı olur.Bundan sonra hayat sana hep istediklerini verir.Bol kazançlar. kiss3 kiss3 kiss3

Teoman'cım sen kebap iste sana kebapların en büyüğünü ısmarlarım ben 2 metre yeter herhalde y789 sağol canım.

Yıldz'cım Pamuk'cum darısı sizlerin başına.Umudunuzu yitirmeyin ben aylardır iş arıyorum biliyorsunuz.Bugün tatil dönüşü netten başvuru yaptım sabahtan beri telefon susmadı.Nerdelermiş bunlar aylardır bende şaşırdım.Hepsine teşekkür edip kapatıyorum.Sizde yakında istediğiniz işe kavuşacaksınız ben inanıyorum. kiss3

Metin06'cım sağol.Hayırlı olur inşallah. kiss3

Serpil ablacım sağol.Şansımız açıldı bakalım.Daha ne sürprizler bekliyor beni çok merak ediyorum. kiss3 kiss3 kiss3

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri