Redflowers Doğum Günün Kutlu Olsun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duru79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
89090712edflowxo2.gif
89090712edflowxo2.gif
Canım kankim benim, erkek yanım, emşerim :) Varlığıyla varlığımı değerli kılan, beni adı gibi tanıyan, anlayan, bir bakışıyla içimi gören, konuşurken sözcüklere gerek duymadığım can yoldaşım. Her mahsun olduğumda, her üzgün olduğumda bir sesiyle, bir titreşimiyle :) tüm hüzünlerimi alıp götüren dostum. Ne çok büyüdük seninle, ve ne çok küçük bir çocuk gibiyiz aslında.. Seni o kadar çok seviyorum ki biliyorsun, beni en iyi sen anlıyorsun, biz seninle Bir iz çünkü. İyi ki hayatımdasın, olmasaydın eksik kalırdım, varlığın için sonsuz teşekkür ederim :)

89090712edflowxo2.gif
Teşekkür ederim Prenses'cim :) Hep beraber nice nice güzel yıllar yaşayalım inşallah :)

89090712edflowxo2.gif
Genco'm, canım benim sen de hoşgeldin hayatıma.. İyi ki geldin. Her adımda mutluluğu her birlikte deneyimlememiz dileklerimle..

89090712edflowxo2.gif
Merhaba Raulgs21 :) Yanımıza hoşgeldin. Nazik mesajın çok teşekkür ederim.. Benden de sana kocaman sevgiler..

89090712edflowxo2.gif
Ayşegül ablacım çok teşekkür ederim.. Hem bu güzel mesajın hem de arayıp ayrıca kutladığın için :) Güzel gözlüm benim. Hepimiz dileğin gibi bir hayat yaşayalım ablacım.. Seni Seviyorum..

89090712edflowxo2.gif
Sağol Ayşe'm Gül'üm.. emin ol süper bir yaş olacak ve bu yaş tüm hayallerimiz gerçek olacak.. Yanımda senin gibi bir motivasyon varken :) Seni çok seviyorum canım..

89090712edflowxo2.gif
Cadı'm benim, pozitif Elektram :) Senin düşünmen yeter cancağızım.. Teşekkür ediyorum tüm iyi dileklerin için.. Ben de seni seviyorum canıım..

89090712edflowxo2.gif
Canım teşekkür ederim Cadı-bm cim :) Bak ben de gençleşiyorum her yıl görüyor musun ;)

89090712edflowxo2.gif
Sağol Cansın'cım :) Mutluluğumu paylaşıp arttırdığın için teşekkür ederim :)

89090712edflowxo2.gif
Ezeli_Nur'cum teşekkür ederim tatlım :) Sen de iyi ki varsın.. Gelişim yolunda yolun hep ışıklarla aydınlansın dilerim canım..

89090712edflowxo2.gif
Derya'cım çok teşekkür ederim :) Hep birlikte canım...

İyiki doğdun Redflowers, iyiki varsın, tüm dileklerin gerçek olur nasılsa;) (çekim yasası yaptım senin adına) kabul et lütfen. Sevgiler.

Vay be Belgin abla sen neymişsin25889 Hadi bakalım.. doğum günün kutlu olsun.. ama unutma her geçen gün ölüme yaklaşıyorsun.. yani ortada kutlanacak bişey yoksevincli Hep beraber nice yıllara inş.. iyki varsın ::)

hayatımda, redflowersten önce ve sonra diye ayırabileceğim kadar,hayatıma etki etmiş;yazdıklarıyla bana o zamana kadar hiç aynalama olmayan düşünceleri düşünmemi sağlayan güzel insan iyiki doğdun:)yaşantın hep mutlu seçimlerinin gerçekleşmesiyle devam etsinn...sevgilerle:)

Redflowersım, doğum günün kutlu, hayatın ışık ve sevgi dolu olsun actionsmile actionsmile actionsmile

HER YAŞ BİR YOLCULUK...
Her yaş bir yolculuk,
Bir serüvendir.
Bazen yolculuğu yapacağınız yer bellidir,
Bazen bir bilinmeyenedir yolculuk,
Bazen tozlu, dikenlidir,
Bazen toz pembe
Hepsinden bir değer, bir öğreti, bir sevinçle dönebiliyorsan
Kalbini, her yolculuktan sonra büyütebiliyorsan
Yolun sonunda,
Yolculuğun izlerini taşıyan,
Aynadaki SENLE barışabiliyorsan
İşte yeni bir yaş daha
Hadi başla yolculuğa...

nice senelere....doğumgününüz kutlu olsun....

gulsehrimutluyillar.gif

Tüm sevdiklerinle birlikte.
Mutlu yıllar.

öhöm öhöm sanrım yine geç kaldımdunk56

amaaaaaan o bilir beni ya alıştı bu hallerime sevincli

neysem konuya giriyim hemen iyiki doğdun belgincim ...guitar

iyiki varsın redflowersim...8977

mutlu yıllar süperr modumm....k8908

sana güzel resimler yollayamadım...ama çok güzel şeyler yolladım..sende aldın..beni duymanı seviyorum..seni çok seviyorum..

Belgincim Mutlu Yıllar diliyorum.
superxy

Sağlık ve huzurla dolu bol güneşli günler ;)

geburtstag2000mh2zz.gif

doğum günün kutlu olsun redflowers
daha nice mutlu ve huzurlu yaşlar dileğimle...
bu da benden olsun, doğum günü vidyosu.. s456

YouTube - Broadcast Yourself.

birds1cpal5nj6.gif

canım benim ark5
nice mutlu yaşlara.. nice güzel yıllara..
bird11xr6bo5.gif

yaşadığın her anda; sağlığa, mutluluğa varlığa, coşkuyla yeniden doğman dileklerimle..
n111641265514701_8273.jpg

her daim mutluluklar seninle olsun..

güzel ışığın varlığını her daim parlatsın tatlım..
002ro8.gif

sevgimle..

guitarkardeşim nice güzel yıllar seninle olsun kardeşim sevdiklerinle uzun huzurlu sağlıklı bir ömür dileğimle ablan pisimbatcat56blook

Yeni yaşınız KUTLU OLSUN.
98569

iyi ki doğdunuz...
sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.
sevgilerleO0

89090712edflowxo2.gif
Çekim yasasında bir numara olan canım arkadaşım :) Sevgiyle aldım benim için dilediğin dileklerini yaşamımı kolaylıkla güzelleştirmesi için kabul ettim :) Ben de hayallerimgerçekleşiyor diyorum sizlerin sayesinde.. Çok teşekkür ederim..

89090712edflowxo2.gif
Teşekkür ederim pckopat :) Sen de iyi ki varsın..

89090712edflowxo2.gif
Komik seni :) Adı tartışma konusu olan tatlı Xarmaşık'cım, (ben sana Sarmaşık demeyi tercih ediyorum o ayrı) çok teşekkür ederim birtanenm.. Ölümün de kutlanılası bir durum olduğunu idrak ettiğimiz zaman inanıyorum ki yaşam da çok daha zevkli ve korkusuz olacaktır. Ben şimdi sana linkini vereceğim videodaki gibi uğurlanmayı çok isterim :) Bu videoyu ne zaman izlesem hep aynı keyfi aldım, umarım sen de aynı keyfi yaşarsın
Giriş Yap | Facebook Sevgilerimle..

89090712edflowxo2.gif
Canım Gülpor'cum, sadık dostum, varlığını daima hissettiren güzel yüreklim bu onurlandıran sözlerin için çok teşekkür ederim :) 'düşünüyorum öyleyse yapacak başka bir işim yok' yerine 'düşünüyorum öyleyse tüm düşündüklerimi hayatıma geçirebilir, hayatımı güzelleştirebilirim' i kendine ve bana yansıttın her zaman :) hep yanımda olduğun için sonsuz teşekkür ederim ark5

89090712edflowxo2.gif
Güneş'im çok teşekkür ederim canım, var olasın hep :)

89090712edflowxo2.gif
Gülümser'cim bu çok anlamlı bir şiir :) Defalarca okudum.. Çok teşekkür ederim benimle paylaştığın için ve kutlaman için ttli3 Sevgilerimle..

89090712edflowxo2.gif
Teşekkür ederim Sanemce :)

89090712edflowxo2.gif
y789 Ne kadar çok şeymişim ben yahu girlhaha Biz birbirimizi biliriz canım Melodis'cim :) Teşekkür ederim şahane kutlama için.. Sen de iyi ki varsın..

89090712edflowxo2.gif
Canım canım canım Bluegirlx'im, bana kocaman kocaman kalpler yolladın içinde pembe kelebekler olan, tepesinde haresi olan :) Her zamanki gibi sevgiyle aldım kabul ettim. Seni dinliyorum, seni duyuyorum, sana konuşuyorum sessiz derinden, anlıyorsun.. Hayatıma harika hediyelerle geldiğin için minnettarım ark5 , Seni Çook Seviyorum :)

89090712edflowxo2.gif
Mehmet çok teşekkür ederim, o güneşin altında hep birlikte ışıkla yıkanmak dileğiyle..

89090712edflowxo2.gif
Çoook güldürürken çooook düşündüren canım arkadaşım, Teoman_'cım harika hediye için, bu güzel kutlama için, mutluluğumu paylaştığın için çok teşekkür ederim.. İyi ki varsın :)

89090712edflowxo2.gif
Canım Özlem ablacım, çok değerlisin. Varlığın için şükürler olsun.. Teşekkür ederim, her şey için.. Seni Seviyorum..

cat56 Sana çiçek değil kedi koydum, beğendin mi :) Canım ablacım çok teşekkür ederim, o kedi yüreğinle sevgini gelip buraya bıraktığın için Aslan Kedim benim :)
kedi-aslan.jpg

89090712edflowxo2.gif
Zahid'cim çok teşekkür ederim canım benim, güzel dileklerin hepimizin gerçeği olsun ark5

89090712edflowxo2.gif
Bartun'cum hoşgeldin yanımıza :) Teşekkür ederim kutlama için.. Sevgilerimle ttli3

89090712edflowxo2.gif
Aybüke'cim teşekkür ederim canım :)

y789Belgincim yeni yasini kutluyor, ugur getirmesini diliyorum.uzak kaldim sizlerden cok uzuluyorum.8977seni cok ama cook ozledim.sana nice mutlu yillar diliyorum o guzel yuzun hep gulsun...hpm2

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri