Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi

Ynt: Radyomuz Test Yayınına Başladı Kutlama Partisi

Çok teşekkür ederim Venüs ve Lerzan... y789
s456
Bundan sonra ki yayinlarimiz içinde eleştiri ve onerilerinizi dikkate alacağım...
Bende çok keyif aliyorum bu yayinlari yapmaktan..
Burada ki insanlar ve ortam güzel olunca bu enerji yayinlarada yansiyor...

Venüscüm ne güzel söylemişsin,su akar yolunu bulur diye..benzer benzeri çekti..sitemiz büyük bir aile oldu...hepimiz birbirimizden çok şey öğreniyoruz burda..sitenin ismi bile tam oturmuş yerine değil mi?hepimizin hayatı değişti...hayatımda ilk kez internetten tanıdığım insanlarla msn de yazışmak,yüzyüze görüşmek gibi adetler edindim..Bu Atakan Beyin iyi niyetli ,samimi ve içten yaklaşımıyla gerçekleşti..Tanımadan güvendim..mesajlarıma ,sorularıma hızlıca cevap verişiyle,üyelerin sahici duruşuyla,siteyi sahiplenen,oto kontrollü, samimi insanların biraraya gelmesiyle diğer internet sitelerinden farkını da ortaya koydu hayatimdegisti.com
Tanıdığım tanımadığım herkese kocaman sevgiler yolluyorum..emeklerinize,gönlünüze sağlık...

hayalayaz ' Alıntı:
dost 78 hoşgelişler tekrardan gelişinle beni sevindirdin allahta seni sevindirsin.. sana yazacaktım ama biraz kendi kendine kalmak istersin diye çekindim...biz hep beraber buraya yakışıyoruz kardeşim ,hiç bir yere gitmeyelim artık olurmu..saygılı sevgiler

hoşbulduk,sevgili hayal bugünkü programın için tebrikler ve çok teşekkürler ve sonra Atakan beyin programı,saat 9:00 dan bu yana bilgisayar başından ayrılamıyorum,sizden ayrılmak mümkün mü arkadaşlar sizsiz geçen birkaç günü bana sorun,hepinize kucak dolusu sevgiler kiss3

Yayın akışı ile ilgili de bir önerim var bilmem ne dersiniz.Yayın 21 .00'da Burcuyla başlayıp,Atakan Bey'le devam edip,en son Hayalle final yapsa...Hayalin gizemli ve etkileyici sesiyle dalsaaaaak gitsek...nasıl olur sizce?

Bu akşam ki yayını kaçırdım ve üzüldüm yarın akşam dinleyebilirim umarım,
sevgili dost aramıza tekrar hoşgeldin, site kesinlikle bağımlılık yapıyor ve insan ayrı kalamıyor smiliyface

dost78 ' Alıntı:
hayalayaz ' Alıntı:
dost 78 hoşgelişler tekrardan gelişinle beni sevindirdin allahta seni sevindirsin.. sana yazacaktım ama biraz kendi kendine kalmak istersin diye çekindim...biz hep beraber buraya yakışıyoruz kardeşim ,hiç bir yere gitmeyelim artık olurmu..saygılı sevgiler

hoşbulduk,sevgili hayal bugünkü programın için tebrikler ve çok teşekkürler ve sonra Atakan beyin programı,saat 9:00 dan bu yana bilgisayar başından ayrılamıyorum,sizden ayrılmak mümkün mü arkadaşlar sizsiz geçen birkaç günü bana sorun,hepinize kucak dolusu sevgiler kiss3
Biliyodum ben zaten geri döneceğinizi.Çok sevindim kendi adıma hoş geldiniz diyorum.Ayrıca şu anda yayın yok sanırım.Hayal'e meditasyon için çok teşekkür. Ben onu hipnoz diye biliyordum.Çünkü daha öncede bir uzman tarafından yaptırıldım benzer bir şey.

chat programindan bahsettiniz bence chat olmasin o zaman herseyin akisi degisr gibime geliyto bence boyle oldukca seviyeli hem insnalar isteddiklerinde birbirlerine ozle mesajlar yazabiliyorlar ama chat olursa forumdan kopmalar olur oyle oluncada herkes takip edemez ozel konusmalara doner hersey oysa bu sitenin amaci fayda saglamak gibime geliyor.oyle degilmi arkadaslar

Sitede chat olmasini bende istemiyorum...Ancak sadece yayinlar sirasinda yayin yapan kişiye ulaşabilmek için bir minik program eklenebilir diye düşünmüştüm...
Ses ile ilgili sorun var mi yok mu gibi geri bildirimler ve istekler için...Genel görüş olmamasi yönünde ise o zaman bu şekilde devam edelim... blissy

hayatimdegisti ' Alıntı:
Sitede chat olmasini bende istemiyorum...Ancak sadece yayinlar sirasinda yayin yapan kişiye ulaşabilmek için bir minik program eklenebilir diye düşünmüştüm...
Ses ile ilgili sorun var mi yok mu gibi geri bildirimler ve istekler için...Genel görüş olmamasi yönünde ise o zaman bu şekilde devam edelim... blissy

chat olsun mu olmasin mi diye bir anket acalim biz yinede tabiiki yalnizca uyelerin oldugu boylece genel fikir kismende olsa ortaya cikar.ama herkesin kolaylikla gozune carpacagi bir yere koyalim.ben baktim ama nereye acacagimi bulamadim belki siz halledersiniz.neyse radyo yeni daha bu chat olayida zamanla netlesir hem olmazsa bir denenir ama benim bu konudaki fikrim hala sabit chat olamsin diye dusunuyorum yinede.

Benim fikrim de chat olmaması yönünde bu şekilde forumda gayet iyi seviyeli bir şekilde anlaşıyoruz zaten özel mesajlarımızda var chat olayına hiç gerek yok diye düşünüyorum hismiley

Arkasdaşlar sitemiz gelişiyor program zamanlarında ileriki dönemlerde Hayal ve ya Atakan ya da ben neyse soru cevap şeklinde ilerleyeceğiz bu yüzden canlı bir chat gibi diyelim bir online yazışma programına ihtiyacmız olacak açıkcası zaten yayaın yapan arkadaşlarımız onları okurken yayın programından uzaklaşma olmamalı yani dikkat dağıtmadan isteyen konu ile ilgili sorularını sormalı benim ilk programımdaki 5 dk. aralarım msnden yazılanları okumak önerileri dikkate almaktı konuşurken bunu yapmadım çünkü ilgi odağım dağılıyordu. bence sadece soru sormak için yapılmalı
Hayal ve Atakan programı dün dinleyemedim bulunduğum yerde bağlantı sorunu yaşadık baktım olmayacak eve geldim . çok şey kaçırdım biliyorum b456 Ben bu arada diğer program yapacak arkadaşlar hazır olana kadar sadece haftanın 3 günü yayın yapabilirim. P.tesi Çarşamba ve Cuma akşamları şimdilik ayarlayabilri misiniz. İleriki dönemlerde haftada 1 ve ya en fazla 2 gün olsun.

aksam ben de hayalı kacırdım, artık her aksam dınlıyecegım, atakan gercekten ses rengın cok uygun radyoya cok ıyı gıdıyor bence, zaten burada aıle gıbıyız, sesınızı de duymak benı cok mutlu edıyor, chat olmasın lutfen, sadece yayında belkı sıze yorumlarımızı ıletecegımız bır duzenek yapılabılır... aksamı sabırsızlıkla beklıyorum.. ıyı hafta sonları herkese....

radyoda güzel bir şeyler çalınıyor.kimi dinliyoruz dj miracle kimdir nedir vs. bilgisi olan var mı dusun gulensmiley

istek saatide olcakmı bikaçtane türkü istesem smiliyface radyo hayırlı olsun.

radyo sadece siteye girenler tarafındanmı dinleniyor yoksa genel bir yayın ağı varmı dusun

MaviTürkü ' Alıntı:
istek saatide olcakmı bikaçtane türkü istesem smiliyface radyo hayırlı olsun.

radyo sadece siteye girenler tarafındanmı dinleniyor yoksa genel bir yayın ağı varmı dusun
Radyoyu siteye girmeden winamp ile dinleyebiliyorsunuz.Bunun için yukarıda verilen linke tıklamak yeterli..
Şu an yayinda değilim ancak zaman zaman yayinlar oluyor.

sadece siteye girenlermi dinleyebiliyor diye şunun için sordum üstadım.flatcast radyolar var ses kalitesi güzel,ücretsiz ve anında sohbet imkanıda var.belki düşünebilirsiniz benden fikir vermesi.

sevgiler..

MaviTürkü ' Alıntı:
sadece siteye girenlermi dinleyebiliyor diye şunun için sordum üstadım.flatcast radyolar var ses kalitesi güzel,ücretsiz ve anında sohbet imkanıda var.belki düşünebilirsiniz benden fikir vermesi.

sevgiler..
Flatcast radyoları forum ile entegre olarak kullanamiyorsunuz ayri bir sayfa olmasi gerekiyor üstelik bir sürü reklam var.Bizim kullandigimiz hosting ücretli ancak foruma girlidiğinde otomatik olarak aciliyor bu nedenle tercih ettik zaten .Birde shoutcast ana sayfasinda listeleniyor oradan tiklayanlar dinleyebiliyorlar.
Öneriniz için teşekkürler... pc05

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri