radyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saime1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: radyo

aman tanrım nurhanza yıktın benı ankarada okurken pilli bebegı dinlemek için cıktıkları bara ilk aksamdan giderdim süperler süpersin skan67

ay ne güzel ne güzel yayını dinleyenler varmış çok sevindim, dur ben bide şiir okıyım sizeeee.........

nurhanza şiir okuycam dedin kaçtın girlhaha valla ben bekliyorum müzik ve şiir s456

rasgavs ' Alıntı:
Dinlediğimiz nedir Atakan bey?

enstrümantel ağırlıklı parçalar çalıyoruz genelde.

atakan bey ne caldıgınızı duyamıyorum iş yerindeyim bizde müzik yasak ama ilk defa rastlıoyrum radyo yayınınıza dinleyenlere keyıflı dakıkalar diliyorum wave

aysegül-tırtıl ' Alıntı:
atakan bey ne caldıgınızı duyamıyorum iş yerindeyim bizde müzik yasak ama ilk defa rastlıoyrum radyo yayınınıza dinleyenlere keyıflı dakıkalar diliyorum wave

yayın mı var şuan?
bende radyo çalmıyor... dusun

SpY.GaMe ' Alıntı:
aysegül-tırtıl ' Alıntı:

yayın mı var şuan?
bende radyo çalmıyor... dusun
Şu an yayın yok..
New age klasik parçalardan oluşan bir liste yapmıştım.Gece onlar çaldı...

Atakan Bey radyoda döktürüyor wave
Valla süper çalıyor bayıldımmm.. thumbsanim

nurhanza döktürüyosun yine alpay içimi titretti herzamanki gibi 88a

rasgavs ' Alıntı:
Peki nasıl bulabilirim bu şarkıyı Atakan Bey?

Carpenters top of the world şarkısı olarak bulabilirsiniz.

Atakan bey radyo yayınınız çok güzeldi elinize dilinize sağlık.
Şarkılarda bir o kadar güzeldi..
tamamını dinleyemedim ama dinlediğim kadarıyla bi daha isterüz :)

keops ' Alıntı:
Atakan bey radyo yayınınız çok güzeldi elinize dilinize sağlık.
Şarkılarda bir o kadar güzeldi..
tamamını dinleyemedim ama dinlediğim kadarıyla bi daha isterüz :)
[/quote=^

Teşekkür ederim Keops'cum böyle geceleri vakit buldukça sesli yayınlarım olacak bizi izlemeye devam edin..
blissy

radyoyu açamıyorum, nerede?

radyoyu açamıyorum, nerede?Güzel müziklerimizi dinlemek istiyorum ama yeni sistemde yok mu radyo?Dün süperdi ama hep aynı şarkılar çalındı.Arkadaşlar siz DJ lere taş çıkartırsınız, çünkü amatör ruhla severek ve gönüllü yapıyosunuz DJ liği.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri