Radyo Yayını İçin Program Kurulumları

Ynt: Radyo Yayını İçin Program Kurulumları

Sevindim valla ne yalan söyleyeyim.Bir ben değilmişim radyosu olmayan

Explorer ın iki sürümü yüklü bende ikisinde de denedim yine de açılmadı umarım yakında bizde duyabiliriz

canım lerzanım niye saldırayım, çince ve japoncanın birleştirilmiş hali gibi geliyor açıklamalar bana, doğruya doğru annamıyoooom..çaresiz oğlumu çağırdım...oğlum oğlum bitane oğlum ...hayatımın en akıllı işlerinden birisi onu dünyaya getirmek derim başka bişicikler demem

lerzan abla walla gerek yok doom günümü sesli olarak kutlamaya.da yinede o saatte yayın yapacak olan arkadaş bilir.5 ağustos pazar gününü doom günüm diye yazmıyom ama ne bilim işte öyle smil56 .neyse ben dinleyemedim ama inanıom artık.sabah 07:00da kalkmak üzere 00:30 da yatmayı planlyorum.herkese iigeceler khkh56 t678

yayındayım arkadaşlar ohhh hemencecik başardım blissy şimdilik parça çalabilirim kusura bakmayın konuşamam frci heyecan yaptım kendime nedense en kısa zamanda konuşacağım biraz karıştırmam gerek ama bazı şeyleri idare edin şimdilik uy897

alk78 alk78 buldum radyoyu portal sayfasından foruma geçince oluyor

Tamam kimse görmeden müdahele ettim silmedim özellkle hatırlaman açısından ama okuyan okudu bunu da bil. Başta yazı karakterlerini düzeltmek istedim ama inan düzeltmek çözüm olmayacaktı silmekde sana ders olmazdı. Olur arada böyle benim için sorun değil super

Ben de dinleyebildim az da olsa radyoyu explorer ın ilk sürümünden giriyorum forumdan çıkıp tekrar girince açıldı, o esnada bir arkadaş konuşuyordu iyigeceler diyordu sabah iş var diyordu birden gitti ses bir daha da açılmadı sanırım yayın bitti neyse yine deneyeceğim bu kadarını da duydum ya super

ayy neyse uykum var ben biraz uyuyayım sonra denerim 44 görüşrüz by

Emellll ne yaptın kurdun mu

yok ya format lazım cdlerim yok hafta sonuda yokum burada gelecek haftaya kaldı artık rt67 başımda kavak yelleri acıyı sardı yarin alevleri dili yansada da gönül aldırmıyor...ama çakmak çakmak gözleri tam 12den vurdu kalbimi f678h

ayy emel

ne çakmak çakmak bu yaa her bölümde sibel Can i görüyorum smil56

Radyo Yayınlarında Sn'de 45kbps limiti

Radyo yayını yapan arkadaşlar en fazla 45kbps limitimiz var.Eğer ayarlarda bu limitin üzerinde bir seçeneği seçerseniz radyo yayınları askıya alınıyor.Bu konuyu belirtmey unutmuşum. terli345

ben winapımı kaldrıdım fakat masaitünde kaldı nasıl yüklücem winrar radyo kitap şeklinde duruyo yardımederseniz sevinirim lütfennn yardımcı olunn

defnoo ' Alıntı:
ben winapımı kaldrıdım fakat masaitünde kaldı nasıl yüklücem winrar radyo kitap şeklinde duruyo yardımederseniz sevinirim lütfennn yardımcı olunn

Winrar dosyasinin üzerine gelip sağa tiklayin ve dosyaları çıkartın sonrada kurun.Kurmak için tiklayip ileri demeniz yeterlidir..

atakan bey herşeyi halletim kurudm proğramları port nonuzu ve şifrenizi bekliyorum benden memnun kalıcaksınız. saolunnn

merhaba ben sitenize henüz üye olmuş birisiyim belki ukalalık olarak görebilirsiniz fakat flatcast üzerinden yayın yapmayı öneriyorum böylelikle hem sohbet ve fikir paylaşımı hem de müzik dinleyebiliriz ayrıca burada isteklerinizi her seferinde konu cevaplayarak yazarken orada online olarak konuşma esnasında bile istekte bulunabilirsiniz daha önce flatcas djliği yapmış biri olarak diyorum ki bence denemeye değer happy6

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri