Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi

Radyo Programları Akşam Saat Kaçta Olsun

• Saat 8 de olsun

Kullanılan: 0 0.0%
  • Saat 12 den sonra olsun

• Farketmez

• Evimde internet yok bu yüzden katýlamayacaðým

• Kullanılan toplam oy
    3

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Sitemizde radyo programları olacaktır.Bir yandan radyo programını dinleyip bir yandan sitenin ana sayfasında chat bölümünden soru sorabilir görüşlerinizi bildirebilir yada sohbet edebilirsiniz.
Radyo^programı akşam saatlerinde olacaktır.Bu radyo programları kaçta olsun Anketine katılın.Bakalım sonuç ne çıkacak music45

Ynt: Radyo Programı Saat Kaçta Olsun Anketi

Yarın Saat Akşam 10'da o zaman bir radyo programı yapalım arkadaşlar.Tüm üyelerimizi bekleriz.Radyo yayını sitenin ana sayfasında olacaktır.

Bu akşam 22.00 da Portal Ana Sayfasında Sanal Toplantı olacaktır.

Programa katılan arkadaşlara teşekkür ederim.Keyifli bir sohbet oldu.Bir daha ki programda görüşmek üzere..

hayatimdegisti ' Alıntı:
Programa katılan arkadaşlara teşekkür ederim.Keyifli bir sohbet oldu.Bir daha ki programda görüşmek üzere..

Sesinizi özledim Atakan abi.Yeni bir sanal toplantı yapmayı düşünüyormusunuz. blissy wave

Evet yaaa ne güzel sanal bir toplanti yapmıştık.Birde normalde arada parça falan çalınır.Ben hiç müzik çalmadım sadece konuştum... gulensmiley
Tekrar yapacağım.... u859

Dört gözle bekliyoruz üstadım saygılar... sapkal89 skan67

ya evet süper olur gulensmiley gulensmiley gulensmiley gulensmiley

wave radyo programı saati anketinin saat 10 dan sonra olmasını destekleyenlere teşekkürler

hayatimdegisti ' Alıntı:
Bu akşam 22.00 da Portal Ana Sayfasında Sanal Toplantı olacaktır.

atakan bey 2006 yılında toplantı olmuş fakat bir daha olmamış sanırım. canlandıramazmıyız bu mevzuatı.

şu radyo konusu nedir hiç bir fikrim yok. fakat sanal toplantı, atakan beyin sesi falan gibi yorumları okuyunca tekrarlanmalıdiye düşündüm. yada bilmeyenler için bilgi rica ediyorum. onayi

ruhsal ' Alıntı:
şu radyo konusu nedir hiç bir fikrim yok. fakat sanal toplantı, atakan beyin sesi falan gibi yorumları okuyunca tekrarlanmalıdiye düşündüm. yada bilmeyenler için bilgi rica ediyorum. onayi

Şu bölümde en son mesajı yeni üye arkadaşımız ruhsal yazmış.Cidden şu radyo konusunda bir bilgi verirmisiniz.Hala yayın varmı hangi saatlerde hangi lşnkten birde bana şu avatar ve ifadeler konusunda yardım edecek bir dosteli hala uzanmadı.Elim havada kaldı.

evet bi sorun var... atakan bey düzeltince tekrar yayına devam edeceğiz... super

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri