Radyo Dj Özel Bölümü

Ynt: Radyo Dj Özel Bölümü

ala ala yayın varmı? benim radyo çalışmıyor?? dusun

aa ben sen varsın diye olmadı benim diyordum dusun

winamp veri gönderiyor ama site radyomda yayın yok. sayfaları kapadım yine açtım yine yeniledim gene olmadı mı bana mı öyle geliyor?? dusun

ben yayını kestim birde sen denermisin?

ya bendede aktarım var ama sitede çalmıyor. dusun

şuan bağlantın devam ediyor mu? bende aktarım var da o yüzden 4897 dusun

yok kapattım.

ya bide bişey dicem keşke burda anlık konuşma yeri olsa çıktık girdik şunu bunu yaptık diye yazabilsek sadece kapattım diye yazmak garip geldi çoktan beri düşünüyordum zaten böyle bişeyi dusun

y789 smiliyface sanırım daha önce gündeme gelmişti. ama kısa vadeli eylemler için pek önem arz etmiyor bana göre. utananadam
msn yada tel ile de halledilebilir dediğiniz olay. utananadam utananadam

tel mi y789

o daha zor değil mi utananadam hem djlerden kimsenin msnsi yokki bende kısmen dışında smiliyface

forum içinde yazışma daha sağlıklı olur diye düşündüm sadece djler ve modların gördüğü dusun

okay. super

atakan bey mesajları okuyunca net bir cevap yazacaktır super sapkal89

sonuç olarak radyo çalışmıyo ama bu bilinsinde super

asıl konu y789

konuyu saptırdığım için özür sapkal89 utananadam

yok cnm öle demek istemedim utananadam

bak şimdi nasıl gerekli gördün mü yanlış anlaya biliyoz smil56

eveet aktarım var. forumda tık yok. kesin biri biryerlerde bizi dinliyor ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

SpY.GaMe ' Alıntı:
okay. super

atakan bey mesajları okuyunca net bir cevap yazacaktır super sapkal89

Mesajları şimdi gördüm..

Kontrol ediyorum...

Sorun düzelmiştir yayin yapabilirsiniz.

hayatimdegisti ' Alıntı:
Mesajları şimdi gördüm..

Kontrol ediyorum...

Sorun düzelmiştir yayin yapabilirsiniz.

ewt olmuş teşkkrler s456

arkadaşlar http://heremusicdown.blogspot.com/ adresinde bir çok enstrümental parçalar albümler halinde mevcut. mesela bu akşam buradan indirmiş olduğum iki albümden aromix terapi ve aromateraphy albümlerinden parçalar yayınlayacağım. indirin arşivinizde bulunsun derim. benim hoşuma gitti. sapkal89

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri