Quanta Mutlu Yıllar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanemce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sanemce

Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
51
Sevgili Quanta doğum gününü kutluyor, yeni yaşının bol sürprizli güzellikler getirmesini diliyorum..

mutlulukların daim olsun

doğum günün kutlu olsun quanta yeni yaşın umulmadık güzellikler getirsin sana..

Quanta'cım nice senelere..iyi ki doğdun....
a055.gif

sağlıklı mutlu
a099.gif
huzurlu bolluk ve bereketli uzun seneler diliyorum...

ailenle ve tüm sevdiklerinle...actionsmile

dogumgunu3wd9.jpg

Doğumgünün kutlu olsun Quanta,

Yeni yaşının sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum..Nice senelere

Sevgiler..actionsmile

Quanta, tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu, sağlıklı yıllar dilerim, yeni yaşında dilediğin her şey gerçekleşsin, doğum günün kutlu olsun.

nice seneler

Mutlu sağlık dolu nice seneler diliyorum...
1234463487.usr1.jpg

Quanta; doğum gününüz kutlu, mutlu, umutlu, huzurlu,sağlıklı, sıhatlı herşeyin yeteri kadarı, süprizlerle dolu bir yıl gecirmenizi diliyorum. Her günüz bir önceki günden her yönüyle dolu dolu ve sizi mutluluktan ucurarak gecirsin. Sevgiyle kalıni ışık olun..........

mutlu yıllar..

Quantacımm canım benim.. ark5
dogumgunu10010ke0.jpg

harikulede güzelliklerle dolu sevdiklerinle birlikte huzur ile geçireceğin nice güzel seneler dilerim...

her ne kadar çok yazmıyor olsanda (bunun için çok güzel bir sebebin var sevincli ) forumun gerisinden de bizler için yaptıklarına tekrar çok teşekkür ederim..
dogumgunu10016.gif

mutlu yıllar..

sevgiler.. kiss3

Quanta' cım sağlıklı, huzurlu ve doyumlu yaşlar diliyorum. Nice mutlu senelere.

87987.gif

Bu da uğraştığın alan adına ufak bir hediye

hb-57-51-23.jpg

Sevgiler.

sevgili Quanta doğumgünün kutlu olsun

Sevgili arkadaşlarım. Çoook teşekkür ederim. Gerçekten bu aralar o kadar meşgulüm ki, bu harika mesajları dahi farkedememişim. 2-3 hafta içinde Ankara'ya taşınacağım. Ev bulmak, taşınmak... o kadar zihnimi meşgül ediyor ki. Ama en kısa sürede foruma tüm enerjimle geri döneceğim. Tüm iyilikler ve güzellikler sizlerle olsun.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri