PSİKO YURDA DÖNÜYOR

PSİKO

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Web sitesi
adavapuru.forumlari.net
Ah 2.5 sene önce iki kafadar berlini feth etmeye gelmiştik
ortadoğunun ve balkanların en iyi psikiyatrları olucaktık
ama tam almanya kork benden artık ben varım burda dediğimiz sırada hayat yine savaş açtı bize ayırdı bizi
almanya da yanlız kaldım kararlıydım elimde psikiyatri diplomasıyla çıkacaktım savaştan ama yine olmadı kalbimin derinlerindeki bastırdığım duygularım bana yanlış yerdesin sen dedi önceleri sandım yalnızlığın getir diği köşeye kıstırılmışlık hissi sandım ama değilmiş bu arkada kalan hayatım mış
onu bırakamadım karar verdim ona koşmaya ve bu akşam 22 itibariyle türkiyeye gelicem adanada sabahlar yarında hataya memlekete gidcem bakalım bu yorgun bedenle daha savaşabilecek miyim:..görücez
4897

Ynt: PSİKO YURDA DÖNÜYOR

şimdiden hoşgeldin Psiko, actionsmile
dilerim aradığın güzellikleri bi an önce bulursun.
Benden de memleketime, güzelim Amanos dağlarına selam söylemeyi unutmazsın di mi.
Nasıl olsa dağlarım selamımı, hasretimi aileme iletirler agl34
sevgiler

hayırlısı olsun psiko ya.ne bileyim ağla Çok zeki bir insan olmalısınız bilgiye doyamamanızdan anladığım kadarıyla sapkal89

çıkıcam birazdan evden bakalım neolcak ağlamaaklar başlar şimdi tekrardsn görüşene kadar ...
ağla

PSİKO ' Alıntı:
çıkıcam birazdan evden bakalım neolcak ağlamaaklar başlar şimdi tekrardsn görüşene kadar ...
ağla

e gel bakalım. happy6 psikooo!!! eve hoşgeldin.!!!!!!! ( geldin farzederek sevincli)

eve döndüm süper bi ülkemiz var mış anladım bugün gidip dersaneye yazılcam ya bi daha sölüyorum bizim vatanımız bitane kiss3

Türkiye'ye hoşgeldin herşey hayırlısıyla olur

bugün siteye şöyle bir göz attımda dönüşüm muhteşem oldu ya getirmişin olayı resmen sung66

psiko merhaba ..sana bir sey sormak istiyorum yanitlarsan sevinirim..

ben evdeki esyalarin yerlerini surekli degistiriyorum...en fazla 2 ay dayanabiliyorum ,2 ay sonra (bu zamanlama hep degisiyor) ev beni daraltiyor bunaltiyor esyalarin yerlerini degistirince huzurlu oluyorum..ama artik esimede fenalik geldi,,adam isten geldiginde evi farkli farkli gorunce bide beni belim agriyorken gorunce cok kiziyor..en son koltuklarida tepetaklak et degisiklik olsun diyor y789

artik acaba demeye basladim,boyle bir psikolojik hastalik var mi ,yani sence bu bir hastalik belirtisi olabilir mi dusun

yoksa normal mi,yani bazen insanin cani evde degisiklik ister ama bu sende biraz fazla var mi dersin ..

hayir hic usenmiyorum ve koca koca vitrinleri milim milim ittirerek illa yerlerini degistiriyorum,ornegin dun yine bu isi yaptim,vitrin bazen uce ayriliyor,bazen bir araya toplaniyor,koltuklarin evin her kosesinde bi durmuslugu var utananadam

boyle bir hastalik varmi beni aydinlatir misin...

böyel bi hastalık var galiba sende de var
obsesif komplisif bozukluk yani takıntı
takıntılar sende bi rahatsızlık derecesi almışsa kontrol edilmelidir

art56art56
bay bay berlin diyelim ozaman
bende almanyanin dortmund sehrinde yasiyorum
dogma büyüme buraliyim bizim öyle dönecek sansimiz yok
buralara alismisiz artik
burasida bizim vatanimiz olmus
sana hayirli yolculuklar

üffff pardon ya tam okumamistim sen dönmüssün bile
ozaman hosgeldin hosbulduk

PSİKO ' Alıntı:
böyel bi hastalık var galiba sende de var
obsesif komplisif bozukluk yani takıntı
takıntılar sende bi rahatsızlık derecesi almışsa kontrol edilmelidir

tesekkurler psiko..bencede rahtsizlik derecesinde degildi ama zamanla o dereceye geldi..telkinleri dinlerken bunuda goz önunde bulundurarak dinliyeyim..

bastan bu huyumdan rahatsiz olmuyordum ama artik rahatsiz edici durumda..
cevap verdigin icin sagol,

bu arada sitedeki yasama donus dernegindede ben mor kapiyi secmistim ,mor kapi takintilar ve supheler cikmisti...dogru ciktigina bir örnek olmus oldum.. b456

Sevgili Psiko Yurda donme kararin umarim senin icin hayirli olur, bizler icin boyle bir durum sozkonusu deyil artik bizler temelli gidenleriz, ne yapalim hayat iste. Benim yerimede kebap ye ve bir yudum raki ic , ozledim ulkemi bende simdi offf sad456 Yalniz ben tam anlayamadim sen simdi okulu bitirmeden mi dondun? sayet oyleyse Turkiyede devam edebilirsin belki, sana bol sanslar arkadasim, kendine iyi bak hismiley
Sevgi ve Isikla kal.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri