Program yapmak gerekiyor mu?

montana5

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
ayrı ayrı mı karışık mı dinlemek gerekiyor. Fark eder mi?

merhaba montana5

suçluluk ve ego telkinleriyle başlanmasını öneriyoruz.

hangi versiyonu olduğu farketmez ( doğa, ney, klasik) önemli olan bu iki telkini ardı arkasına dinlemek.

en az 15 gün dinledikten sonra ihtiyacınıza yönelik başka telkinleri ilave edersiniz listenize.

en kısa sürede faydasını görmenizi dilerim actionsmile

bu telkinleri dinlerken sıkılıyorum..başka müziklerle dinlesem etkisini azaltırmıyım acaba merak ettiim

bu telkinleri dinlerken sıkılıyorum..başka müziklerle dinlesem etkisini azaltırmıyım acaba merak ettiim

Başka müziklerde dinleyebilirsiniz.Dinlediğiniz müziklerin karamsar sözler içermemesine dikkat ediniz.

sayın Administrator buradaki telkin içerik sözlerini sürekli tekrarlayar bilinçaltımıza yerleştirirsek bir faydası yada yardımcı olurmu mp3 dinlemekdense bu bana daha mantıklı geliyor.

sayın Administrator buradaki telkin içerik sözlerini sürekli tekrarlayar bilinçaltımıza yerleştirirsek bir faydası yada yardımcı olurmu mp3 dinlemekdense bu bana daha mantıklı geliyor.

Yardımcı olur tabii ki..Ancak bunları tekrar etmek telkin mp3 ü dinlemeye hem daha zordur hemde daha fazla direnç oluşturur.
Biraz taşıma su ile değirmeni döndürme benzetmesine benziyor.
Tabii ki kişinin kendi tercihidir istenilen yöntem tercih edilebilir.
Benim önerim oncelikle telkinler daha sonra ise olumlamalar ile bu şekilde düşünmenin yaşam biçimi haline getirilmesidir.

Teşekür ederim ayrıca bu buluşunuz için tarihe geçeceğine inanıyorum
daha 3 gün oldu dememde etkilerini görmeye başladım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri