Pozitif misiniz? Negatif mi?

sadece genç bir bayan var ..
hemen farkettim ,ama yaşlı bir bayan yok gibi bulamadım ..

pozitif olmak çok güzel
sevgiler

ben bunu bi kaç sene önce gördüğümde genç kadını görmüştüm ama şimdi göremiyorum ya off:.:.

ben bunu bi kaç sene önce gördüğümde genç kadını görmüştüm ama şimdi göremiyorum ya off:.:.
Yaşlı kadını görüyorsan, yaşlı kadının burnuna bak. Zaten mübarek öyle bir burun ki, genç kadının yüzünün bütününü oluşturuyor. Burnundan görebilirsin genç kadını. Yan tarafına bakıyor ;)

bakıyorum bakıyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee göremiyoruumm88aagl34sadanimsadanimağla2ağla2

ilk bakışta genç bayanı görüyorsan yaşlı kadını görebilmek için bayağı mücadele etmen gerekiyor yada durum tam terside olabilir.

resimde genç bayan mı var?

Tabiki önce genç bayanı gördüm yaşlı kadın zaman aldısevincli

bende genç batyanı gördüm yaşlı tayzeyi epey aradım ama genç bayanın yüzü yaşlı teyzenin boynu diyen arkadaşın tanımlamasından sonra buldum.
genç bayanın yüzü yaşlı teyzenin burnu ve ikiside yandan bakıyo hatta genç bayan arkadan.

yaşlı kadını göremiyorum.10 dk boyunca baktım baktım bulamadım ya :S yan tarafa banak bir bayan gördüm.yoksa o mu yaşlı kadın?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri