Pozitif misiniz? Negatif mi?

YESHAPPY

New member
8
HD RANK
Reaksiyon puanı
7
Resimdeki genç bayanı görebiliyormusunuz?

İnsanların % 65'i bu
resimdekinin yaşlı asık suratlı bir kadın olduğunu görüyorlarmış.

Sadece, pozitif düşünen insanlar genç bayanı hemen görebiliyorlarmış.

Siz ne gördünüz?

Bende kendimi pozitif sanırdım...

Son düzenleme:
ben geçen gün grmüştüm biyerde bunu genç bayanı gördüm sonra yaslı bayanı ögrmeye çalıştım ugrastım biraz gördüm snra smdi bakıncada direk yasllı kadını gördüm :)

:zpzp:Ben bakar bakmaz genç bayanı gördüm. sonra yaşlıyı görmek için uğraştım biraz. sonunda onu da gördüm. demekki pozitifim. 956k

yaşlı teyzeyi hala bulamadım pozitif olacam derken polyanna moduna mı girmişim neeeey789

ben yaşlı kadını gördüm sonra genç olanı gördüm ya

ama genç olanda yandan bakmış yüzü gözü belli deilki :-)

Ben ilk baktığımda yan tarafa bakan genç bir bayan gördüm. Yaşlı kadını görebilmem 1 dakikamı aldı. Paylaşım için teşekkürler...

yaşlı asık suratlı bir bayan göremedim, sadece yana doğru bakan genç bir bayan görebiliyorum.dusun2

önce yaşlı bayanı gördüm :(((
genç bayan ı görmek biraz zamanımı aldı arkadaşlarında dediği gibi yüzü gözü belli değil ki:)))
sonuç olarak pozitif olmuyorum yani..
paylaşım için teşekkürler

Ben yaşlı bayanı gördüm. O genç olanı hiiiç göremedim. En sonunda abim sağolsun kalemle gösterdi de anca yani... :D

Çoğunluk pozitif ne güzellll :)

El birliğiyle bilinçaltıma da bulaştırıyorsunuz bunu ben anlamam :)

Pozitifim diye dolanıyorum ortalarda bi de peh ... :)

Yaşlı bayanı görmek için mücadele veriyorum =)) hala göremedim şükürler olsunki. birşeyi göremediğime hiç bu kadar sevinmemiştim

Ben yaşlı bayanı gördüm. O genç olanı hiiiç göremedim. En sonunda abim sağolsun kalemle gösterdi de anca yani... :D

Çoğunluk pozitif ne güzellll :)

El birliğiyle bilinçaltıma da bulaştırıyorsunuz bunu ben anlamam :)

Pozitifim diye dolanıyorum ortalarda bi de peh ... :)
Pozitif veya negatiflik bu tür şeylerle ölçülmez, sen kendini ne görüyorsan ve nasıl hissediyorsan öylesin :) Pozitif diye ortalarda dolanıyormuşsun o zaman sorun yok, herşey harika superxy Sevgilerimle...

bn sadece solda genç bi bayan görebiliorum uğraşıorum yook nerde bu yaşlı bayan yaa ara ara yok resmin neresine sıkşmışsevinclisevincli ilk yazıyı okduğumda dio ya % 65 yaşlı bayanı görüo fln dedm tamam bnde yaşlı bayanı direk görcem ama yaşlı bayan yok ki 4897

bn sadece solda genç bi bayan görebiliorum uğraşıorum yook nerde bu yaşlı bayan yaa ara ara yok resmin neresine sıkşmışsevinclisevincli ilk yazıyı okduğumda dio ya % 65 yaşlı bayanı görüo fln dedm tamam bnde yaşlı bayanı direk görcem ama yaşlı bayan yok ki 4897
Gerçekten göremiyor musun? Hayret bu kadar kişinin görememesi ilginç. Genç bayanın boynunda siyah bir kolye var ona bak, o yaşlı kadının ağzını oluşturuyor. Onunla ortaya çıkarabilirsin resmi ortaya.

Gerçekten göremiyor musun? Hayret bu kadar kişinin görememesi ilginç. Genç bayanın boynunda siyah bir kolye var ona bak, o yaşlı kadının ağzını oluşturuyor. Onunla ortaya çıkarabilirsin resmi ortaya.

tamam hayatım bakıorum hemen :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri