polen - 2

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* mersin , adana , gaziantep te şubeleri olan bir bilgisayar firması.

* 1. yılın kutlu olsun yazarı.

* şuan annesinin dizinin dibinde olan, yakında kolarımın arasına dönecek olan kedi yavrusu. ***

* gorur gormez kanim isindi yazari. meger ortak noktamiz cokmus, her ne kadar iaa konusunda anlasamasak da "iyi olan kazansin" diyorum.*

gelecegin meslektasi, guzel gozlu, sicak, sevecen, gozluklerini ayna olarak kullanmama izin vermis ve illa ki yine goruselim, boyle yaz yaz bitmez bi insan.

* fazlasıyla içten bir insan olduğunu düşündüğüm yazar. tiki avladığımız* zirvedeki sohbetiyle içimi ısıtan insandır.

* cok pis alerji yapar.. yazlari insani cileden cikartir bu cicek tozlari yahu ..

* sadece east coastlardan değil aynı şehir, hatta neredeyse aynı mahalleden çıktığımız biraz daha devam etsek akraba çıkacağımız, ama bu boyutu artık birdahaki zirveye bıraktığımız biricik hemşehrim.

* zirvede 2 dilim pasta, 3 poğaça ve 2 kuru pasta yiyen yazar. içtiklerini saymıyorum bile. okulunu bitirsin kendisine bir sekreterlik işi ayarlayacağızdır, merak etmesin.

* biiir çok sıkıldım,ikiii yerim çok dar,ooo senden çok var kişisi. Allahım bi nazlı bi kaprisli sağı solu belli değil bi sever bi döver anlayamdığım yazardır. *Şaka bi yana bi tanedir, canımdır,ciğerimdir.* Ayrıca kurtlarından bir an önce kurtulması gerekmektedir zira kapı gıcırtısına oynar bi hal almıştır.* **

* göze kactıgında , özellikle lens varsa , cıldırtan küçük parcacıklar . *

* hakkında bu kadar*** entry girilince hakkimda atıp tuttuğunu sandığım yazar.*

* alm. polonya.

* alerjisi gebertmektedir.

* çiceklerin döllenme mevsimlerinde oluşturdukları, küçük yapıdaki toz şeklini almış hucreleridir.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri