pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: pisimbatın Mırıltıları pati izleri(eserekli saatleri)

ayse ' Alıntı:
ene. hardalın da bölee parti kıyafetleri giymiş yazı sayfasında süzüm süzüm süzüldüğünü ilk görüyomm.
bu kadarda şımartılmazki şekerim bi hardal.:)))))

eğer hardal bu ise bence baş tacı olur ayşe'cim ehehhehhe pek harika bir tat yahu

b456 hımm. pekiiiii patates (haşlanmış) salatasının içine koyarmısın?
süper yakışırrrr.. onayi

yok karıştırmam ama ayrıca alırım tabağıma cat56

izumi ' Alıntı:
yapamadım neyse öğrenirim tekrar sonra sad456

yaw bence birisi göstersin teorik olarak burdan yazılanla yapman zor zaten pratikte birisi yokmu göstere bilecek resim eklemyi yakınlarında

izumi ' Alıntı:
IT den birilerine sorayım o zaman, çok saol neseli56

Daha once ki resim ekleme denemenize baktim..
[/img.]
Bu kodlarin arasinda resim linki olmasi gerekiyor..

Once [url]http://imageshack.us/[/url] busiteye grin orada gözat der tiklayin ve resmi pc'den seçip yükleyin.Yüklendiginde bir link cikart [url]http://www.imagshack.resim.jpg[/url] vs gibi o linki kopyalayin
ve bu iki kodun [img] [/img.] ortasina yapistirin..
Ben kod gozuksun diye nokta koydum normalde img den sonra nokta yoktur..

ben şirketimin yasaklamasından dolayı o siteye girmiyorum...
olsun ITden destek alırım artık..
zaten radyo programını da kurmak için destek isteyeceğim...
belki benim sesimde gelir sizlere sonrasında... djj

eee nerde o ses hala bekliyoruz bakalım 44

galiba önce erteleme mp3 lerini deinlemem gerekiyor sevincli
tatile gidince kaçırdım ipin ucunu s45apk

mırıltını özledim. hadi gel artık......:)

yeğenim pc aldı ama şükür getirdi burdayım mırılmırılmırıl yazıcam sevincli cat56

pisimbat ' Alıntı:
yeğenim pc aldı ama şükür getirdi burdayım mırılmırılmırıl yazıcam sevincli cat56
Hoşgeldin Pisimbat...Eksikliği en çok hissedilen üyelerimizden birisin..Bende hep merak ettim ne oldu diye..

saol atakancım merak etmeyin artık burdayım yazılarımla döndüm hemde kovsanızda kapıdan girerim bacadan 44

Bugün biraz daha erken kalktım işim vardı ,neyse o kısmını atlıyorum ilerde anlatırım belki .
neyse öğlen vakti açıktım bir börekçiye girdim börek istedim çayla yemek için ,tadı farklı geldi kaç kez yemiştim 40 yıl içinde börek bilmiyorumki daha bi tatlı geldi ama çay üşğyen içimi ısıttı ,çıktım samurama (kedim) doğru yola çıktım tavuk ciğeri aldım yolumu bekleyen pisiler için yolda yeni sarışın bir yawru kedi ile karşılaştım ağlıyordu korkmuştu açtı besbelli nasbiymiş aldığım ciğerler verdim 2 parça maw maw ede ede yedi köşeye çekildi uykuya daldı rahatlamıştım yoluma devam ettim,beni ilk japon gördü koşarak karşıladı peşinden ufak yawrular koşuşturmaya başladı tek tek hepsini besledim gözüm samuru arıyordu nerdeydi benim haylaz oğlan kim bilir dememe kalmadı fırtına gibi koşarak geldi yeri ayrıdır yüreğimde samurun aldım kucağıma konuşa konuşa çimenlerde yürüdük mantarlar çıkmıştı yağan yağmurlar sonucu birkaç çiçek bile açmıştı sarı sarı elimle doyurdum samurumu oturduk çimenlere o temizlik yaparken ben bi siğara yaktım karşımda deniz arkasında dağlar gökte bulutlar denzin içinde kefaller deniz kıyısında kefal avlamaya çalışan balıkçılar esen rüzgar,sevdim paşamı uzun uzun yayıldıkça yayıldı ayakalrımın ucuna keyiflendi az ısırdı tırmaladı oyun niyetine sonrada uyudu ben güneşe bakrken o bacaklarımda uyukuda ,aklımda yüzlerce bilmezlikle savaşan ben sonra çalan telefonum can sesim dostumla konuştum ,birkez daha sarıldım tırnaklarımı batırdım hayata ben burdayım daha çok görecek günüm daha çok sevecek kedim olacak benim dedim samur uyandı yan gözle baktı mır dedi başını başıma yasladı o an hafızama kzındı ,gün devrildi geceye gece beni içine ladı üşüdüm üşüyorum hala ama ayaktayım aslan gibi kediyim ben .

Bugün aslanlar gibi gittim hastahaneye ,neden diye soracaksanız eğer sağ mememde bir kist varı dr. bey onu alıp labratuvara göndermesi gerekiyordu kansermi değilmi diye,neyse efm gittim dr beklemeye başladım ,geldi dr birkaç işlem yaptırdım hazırlanın dedi üstümü başımı çıkardım mavi bişi giydim ay küpelerimi çıkarırkenen canım yandı yahu adam mememi kesecek ben ne düşünüyordum neyse ,aldılar ameliyathaneye beni elime serumu taktılar üstümü örtüler dr. geldi şimdi iğne yapıcam gögsünüze dedi bende iğneden korkmam dedi rahat olun böle iki kolum ayrı ayrı yönlerde isanın çarmıha gerilmiş hani gibi duruom güldüm dr iğne yaparken bende isa gibi hissettim kendimi dedim neyse içimden ayetel kürsiyi okudum ,yaptı iğneyi başladı kırt kırt kesio ben nasıl şakalar yapıyorum bende izlemek istiyorum fln diyorum dr. hemşire çok pozitifsiniz diyor ama merak ediyorum dioyrum bende ,neyse biraz tutunmuş alacapı parça bende ben inatçıyım kistte öle galiba dedim adam gülmekten kesemiyor neyse yaklaşık ameliyat masasında stand-up gösterisine dönüşen zımbırtım bitti bu arada bir kadın doğum yapıyor bağııryordu ben ayy dedm dr. acıdımı yok kadına üzüldüm bağırıyr normal doğıummu bu neden çoçuk sesi gelmio fln diyordum o keserken velhasıl aldılar beni üstünüzü giyin dediler benim yeğen geldi oğlum nerdesin sen dedim almamışlar zorluk çıkarmışlar neyse aldık zımbırtıyı elimize labratuvar a verdik sonra ameliyat şerefine iskender yedik yeğene boxer aldık eve geldik işte ama kedilerime gidemedim ona üzüldüm yarın 2 kğ balık alır gönüllerini alırım ben onalrın .
biraz hareketli ve farklıydı yani günüm
cat56 dusun 44 sevincli

khkh56 khkh56 khkh56 ya bu nebiçim hasta yaa khkh56 khkh56

hasta değilim ben kaç diyeceğim emelcim cat56 ben diom ben garibim diye dr. ve hemşirede öle dedi hayran kaldılar bana delidir herhal dediler blook yaw ben 2 makas darbesine papuç bırakırmıyım kardeşim 44

helall!!! vallaha sanada bu yakışır art56art56

eyvallah emelcim cat56 ben cat56 aslan gibi hemde 44

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri