Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi

Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi

hayılı olsun pisimbat , ay çok şekersiniz ya bayıldım atışmalarınıza çok sevimlisiniz! inşaallah en kötü gününüz böyle geçer. her zaman başarılı olan insanlara hayranlık duyarım. çünkü çalışmıştır haketmiştir. kiss3 alk78

Zeynep AY ' Alıntı:
Pisim ben kedileri çok severim merak etme paylaşırım yemeğimi onlarla:)
Hediye için teşekkürler:))şimdi sen dedin bir kedim bile yok sana bi sürü hediye kedi gelicek karışmam:))
Evet Zırdeli gibisi lazım heryere çok şirin çoooookkk:))bugün onu "Hayatım değişti"ile yeni tanıştırdım..:)
Çokk şirin afacan espirili muhteşem biri..:) ayrıca kankim Zırdeli..:)
hiç birbirimizi görmesekte kalbimizin gözleriyle bakıyoruz birbirimize..:) hem o deli değilkiiiiii sadce nici öleee hemen psikoya bağlama şimdi onuda deli eder bak demedi deme:))

zeynep'cim bende kediden bol ne var mahalede ayrı 15 tane falan başka yerde 30 yakın kedi arkadaşım var hergün onlara gidiyor besliyorum ,onlarla konuşuyor ,oynuyor sohbet ediyorum bende bolca var yani sağol
zırdeli kardeşimde hoş ve sefa gelmiş bu arada şekre bişi bellii(deli ya iyi davranayım ) bakalım hangi deliliklerinle katılacak aramıza gulensmiley

balkan ' Alıntı:
hayılı olsun pisimbat , ay çok şekersiniz ya bayıldım atışmalarınıza çok sevimlisiniz! inşaallah en kötü gününüz böyle geçer. her zaman başarılı olan insanlara hayranlık duyarım. çünkü çalışmıştır haketmiştir. kiss3 alk78

sağolsasın balkan kediler hep şeker olur zaten (arsız ben)başarılı bir insanmıyım bilmiyorum ama insan olduğumu biliyorum buda yeterli benim için ayrıca bir yanımda cat56 bir yanımda çoçuktur benim komplike bir yapıya sahibim yahu ben cat56 başarılımıyım bilmiyorum zaten atakan sadece beni sitemizin resmi cat56 yaptı pek önemli bişi değil cat56 bişi işte 44

Çok şeker Zırdeli çok :)
Forumun Sevimli delisidir beni çok güldürür arada duygulandırır Şimdie kadar hiç üzmedi beni:)
bakmayın Zırdeli olduğuna Çok akıllıdr çooook:))

Hep Uçuk konuları olan biri:))

Hadi yaaa o kadar kedi arkadaşın var hee ne güzel:))

hayırlı olsun cat56 cik çok tatlısın uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

EYLEM ' Alıntı:
hayırlı olsun cat56 cik çok tatlısın uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

efm iyice şımaracağım bakın demedi demeyin ama blook sevincli cat56 saol eylemcim teşekkürler

estağfullah zeynep ablam ...sen pozitif biri olunca ister istemez bende etkileniyom...arkadaşlar hoş bulduk....inşallah fırsat buldukça burda olucam ...pisi pisi zeynep ablam senden bana bahsettii.....inşallah iyi anlaşıcaz...:)

ya bişey sorucam...niye sana kedi diyolar psimat...:) çok mu uyuzsun...

zirdeli ' Alıntı:
ya bişey sorucam...niye sana kedi diyolar psimat...:) çok mu uyuzsun...

ahhh beee zırdeli kardeşim şimdi ben sana ben çok şeker bir kediyim desem inanıcanmı uyuzmuyum bilmşyorum şekermiyim onuda bilmiyorum aslında dusun blook
bana kedi diyorlar çünki kedileri çok severim ve bir çok yönlerini kendimle bağdaştırırım ben cat56 2. si yeni bir başlık aççtım orda açıklamamıda göre bilirsin bence sende yaz o başlığa ''nick ve avatar seçiminiz sizi yansıtıyormu diye ' hadi bakalım ne kadar delisin zırmı zincirlimi,nasıl delisin göster kendini derim ben yoksa tırmık yersin pis tırmalarım uyuz deilsemde tırmalarım dikkat et derim ben bilemicem artık cilgin897 hih33

Bennce Şekersin :))
Stenin sevimli şirin kedisi:)
Zırdeli kollamam seni tırmalar pisi seni:))
Zaten uyarmış pisi tırnaklarını çıkarmış aslan pençesi gibi patileri sana dönük öle duruyo karışmam kaç:))

Deliler hele zırdeliler cat56 sever, cat56 lerde delileri sever anlaşıp gideriz paşa paşa biz smiliyface

pisimat....doru diyondaa benim pisileri ssevdiğimi nerden biliyonn....yaa sinir oluyosaamm ya her gördüğümde elime terliği alıp kovalıyosamm :)) senin can güvenliğin tehlikeye girmez mi ozaman..:)

Zırdeli delirme:))

zirdeli ' Alıntı:
pisimat....doru diyondaa benim pisileri ssevdiğimi nerden biliyonn....yaa sinir oluyosaamm ya her gördüğümde elime terliği alıp kovalıyosamm :)) senin can güvenliğin tehlikeye girmez mi ozaman..:)

Zeynep AY ' Alıntı:
Zırdeli delirme:))
ya bak zeynep ben zır deli falan anlamam TIRMALARIM bak demdi deme sakın 44 blook
vallaaa zırdeli kardeşim benim 9 canım var asıl sen düşün kendi can gvenliğini tırmalarsam kuduz olma şansın epey yüksek diyorum bak ,ayrıca cat56 sevmesen oturup bu kadar cevap yazmazsın ::) sevincli senle talıca atışmak güzel olacağa benziyor bakalım blook y789
zırdelimi yaman cat56 anlar tüm site wave

kaşınıyo bu yaa sevincli

şaşkın bak bak emel gözüm döndü heytttttttt tutmayın önce kaşırım üstüne tırmalarım sevincli dl67 cat56 tutmayın beni nerde zırdeli nerde blissy dusun

kaçmış ablaa ::) çokmu sert çıktık acaba ark5

smil56 anladı bir cat56 başa çıkmak zor olur dedi sıvıştı zırdeli thumbsanim blook
yok yok gizlenmiştir biryerden çıkar şimdi sevincli

ii gelsin bakamm cat22 kiss3

cat22Zırdeliyle pisimbat cat56 bana çok iyi anlaşcaklar gibi geliyo:))
Ben bişe demiyorum zaten pisimbat:))

25emel ' Alıntı:
ii gelsin bakamm cat22 kiss3

çoçuk ablası daha korktu saklandı bi köşeye sindi smiliyface
Zeynep AY ' Alıntı:
cat22Zırdeliyle pisimbat cat56 bana çok iyi anlaşcaklar gibi geliyo:))
Ben bişe demiyorum zaten pisimbat:))

ah zeynepcim zamane çoçukları böyle oluyor ayyy çoçuğum olsa vallaaa onla yaşıt olurdu kerata işte ama tırmığı hak etti dimi az yazıyor katılmıo acaba bendenmi korkt yahu sanmam gssmile ks3
çekiniyordur ablası yazmaya dusun

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri