Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi

Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi

ayyyy ne güldüm yine...sinir minir kalmadı....burası da varya insana ağız tadıyla bir sinir ettirmiyor yane..bu kadar da gülünmez ki canım...şurda hazır moralim bozukken sinir vede gıcıklık haliyle dolaşacaktım..izin vermiyosunuz ki.. sevincli
bu delilik diplomasından bende istiyorum..yanlız benim ki çok eskilerden değil...yeni yeni delircem kısmetse sevincli sevincli sevincli
zahmet olmazsa benide aranıza alırsanız memnun vede bahtiyar olacağımı sizlere garanti ederim...
saygılarımla....

yazıyooooorrr yazıyorrrrr gazeteler skandalı yazıyorrrr... emel ve sahamanic haberi görünce ortadan kayboldular.. sahte diplomanın gerçek yüzü ... yazıyorrr...

525765Resim3.png

buyur hayal abla buda diploma... walla benden günah gitti... kızmasa barii yawww sevincli sevincli

789172DİPLOMA HAYAL.PNG

cat56 cim şekerim.. senin kutlamayı amaç dışı kullanmaya başladık ama... zırdeli başlattı git ona kız.. zaten bacım senin yeni kutlama sayfan var nasılolsa...
bu arada forumumuzun yeni hali hayırlı olsun.. daha hızlı olduk ama ben eski minik butonlarımı istiyorummm b456

diplomayı göremedim ama ossssun..mutlaka güzel olmuştur..gastedeki açıklama içinde çok teşekkür ederim..shamanım evladım..gözlerinden öperim.

hayalayaz ' Alıntı:
diplomayı göremedim ama ossssun..mutlaka güzel olmuştur..gastedeki açıklama içinde çok teşekkür ederim..shamanım evladım..gözlerinden öperim.
aman ablacım iyi ki görmedin sevincli asker imzalı albaymıyı neydi terli345 basımıza bela acacaktık azkalsın girlhaha iyiki silimiş... aa34 aa34 aa34 deli yaaaff bu aa34 aa34

gazete direkt link http://www.resim-yukle.com/img01/14/525765Resim3.png

hayal ablanın diploması direkt link : http://www.resim-yukle.com/img01/14/789172D%DDPLOMA%20HAYAL.PNG

atakan bey sağolsun bakmış ... diplomada türkçe karakter kullandığım için gözükmüyormuş forumda.. pc05
değişitiridim ama çok yorgunum bu gün beni böyle kabul edin... e kalpazanlık kolay değil... yrl78

bişi diil gerçekten alcaklar bizi bakırköye.. bari odalarımız yan yana olsa.. sevincli

vallaha olsun yanyana kesin duvarı deleriz yaf biz aa34 aa34 aa34

aa bak bu harika olur..düşünebilyormusunuz..bizi iyileştireceğini düşünen tüm hastane personeli..başhekiminden, hastabakıcısına kadar hepsi kulaklarında kulaklık...telkin dinliyorlar..ve arada...şamanım, hayalim,emelim, pisicik dur yahu tırmalama..bişey soracam diyerekten peşimizde koşuyorlar..ve biz... edalı edalı önce ego güçlendiriciyi dinle sonaa şunu daha sona bunu diyerekten hepsini iyileştiriyoruz...geçmişte benim çooook doktor iyileştirmişliğim var her ne kadar bir kaç tanesi telef olduysada, başarılıyım bu konuda allah için kendime çoook güvenirim..

hayalayaz ' Alıntı:
aa bak bu harika olur..düşünebilyormusunuz..bizi iyileştireceğini düşünen tüm hastane personeli..başhekiminden, hastabakıcısına kadar hepsi kulaklarında kulaklık...telkin dinliyorlar..ve arada...şamanım, hayalim,emelim, pisicik dur yahu tırmalama..bişey soracam diyerekten peşimizde koşuyorlar..ve biz... edalı edalı önce ego güçlendiriciyi dinle sonaa şunu daha sona bunu diyerekten hepsini iyileştiriyoruz...geçmişte benim çooook doktor iyileştirmişliğim var her ne kadar bir kaç tanesi telef olduysada, başarılıyım bu konuda allah için kendime çoook güvenirim..

khkh56 khkh56 khkh56 vallaha olursa hiiç sasırmam girlhaha girlhaha var bizde o potansiyen sung66 hayalim peşindeyizz f678h super senin öğrencin olarak de su 80 fırın olayını biraz düşürsek terli345 o fırınları tümden yakalım sevincli gecen yazmıştım silinmiş sevincli

hah shamanım bak ben bu diplomayla daha çooook doktor iyileştiririm..valla harika olmuş...kaydettim..yazdırıp odamın duvarına ascam..çok teşekkür ederim..
emelim 80 fırının kolayı tabiiki var hızlandırılmış kurs veririm..

gecenin bu saati güldürdünüz beni.. kiss3 helal olsun sizlere tüm diplomalar... ayrca oxforda davet ettilerde biz mi gitmedik diploma almaya canım hih33

hayalayaz ' Alıntı:
emelim 80 fırının kolayı tabiiki var hızlandırılmış kurs veririm..
haa iyimiş ozaman girlhaha ödüm koptu biran sevincli

shamanic ' Alıntı:
gecenin bu saati güldürdünüz beni.. kiss3 helal olsun sizlere tüm diplomalar... ayrca oxforda davet ettilerde biz mi gitmedik diploma almaya canım hih33

ya oxfortta yokki bizim bölüm sung66 cahal kalmışlar onlar ablası istelerde çagıramazlar art56art56 bak ne diyorum biz alalım öğrenci seviye tesbit sınavıyla sevincli

ne oxford ne başka bişe, kendi üniversitemi kendim kuracağım..en başta arif verimli hocamı daha sonra tüm profları vede öğretim görevlilerini, doktorları..aynı emelimin dediii gibi yeterlilik sınavına sokaraktan, içeri alacağım..üniversiteme sadece ama sadece hayatım değişti doktorlarını atayacağım..( emelim dooru sölüyo bizm bölüm hiçbir üniversitede yok ) hadi ben yatayım anam yırtcak beni yatmadım diye...beş yaşındaki bebe sanıyo beni son günlerde........ erken yatırmaya çalışıyor..

he yaff benim anemde öle sanıyo girlhaha girlhaha iigeceler tabii banada b456

iyi geceler güzel bayanlar... kiss3 itinayla sınavda başarılı olanlara diplomaları hazırlarım ben.. girlhaha

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri