Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Pisimbat artık resmi olarakda sitemizin kedisi oldu.Profilinde yıldız yerine cat56 lerden koyduk.Ayrica site kedisi olarak yetkileride arrtirildi..Dikkat edin kizdirmayin Tirmalar y789
Partisi bu bölümdedir kutlamak isteyenleri bekleriz.

Ynt: Pisimbat artık sitemizin resmi kedisi

işte bu kutlamaya değer... cat3500 cat3500 cat3500
çok yıldızı olanları hiç kıskanmadım ama pisimbat senin bu kedilerde gözüm var haberin olsun.. cat56 cat56
yalnız şu bir gerçek ki o kedileri en çok hak eden sensin.. bunun artık resmiyet kazanmış olması için seni canı gönülden tebrik ederim.. miyaww wave
dancer_cat.gif
3100745tcj5qg6.gif
gatinhoacordaig2wz1zq3.gif

hayatimdegisti ' Alıntı:
Pisimbat artık resmi olarakda sitemizin kedisi oldu.Profilinde yıldız yerine cat56 lerden koyduk.Ayrica site kedisi olarak yetkileride arrtirildi..Dikkat edin kizdirmayin Tirmalar y789
Partisi bu bölümdedir kutlamak isteyenleri bekleriz.

yahu atakan kardeşim sağol var ol bu sitedeki ayrıcalığımı çok seviyorumhoş ben öyle çok siteye üye olan birisi değilim ama burayı çok seviyorum reikiki yada nlp yada diğer konulardan uzak dursamda yüreğimin çoçuk ve kedi sesi olmaya devam edeceğim beni yazı yazamama devam etmem için yüreklendiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim hep diyorum edebi bir bilğim yok çoğu hüzün doluda olsa yazdıklarım içimden gelir kah çoçuk sesi kah kedi mırıltısı bazende tırmalarım yazılarımda ama sadece kelimlerim kılıçtan keskin olur ,herzaman için huzur benim için çok öenmli olmuştur iç huzur bence vicdanım yani hep huzur dolu oldu beni bu şeklide yetiştirenlere dualarımla ulaşıyor ve teşşekür ediyorum hala ayakta dimdik aslan gibi durabiliyorsam onların sayesindedir,
birde şöyle bir şımarıklık yapayım herkes medarator olabilir ama kedi olamaz hele kedi çoçuk biraz zor buda ukelalığımdır utananadam

shamanic ' Alıntı:
işte bu kutlamaya değer... cat3500 cat3500 cat3500
çok yıldızı olanları hiç kıskanmadım ama pisimbat senin bu kedilerde gözüm var haberin olsun.. cat56 cat56
yalnız şu bir gerçek ki o kedileri en çok hak eden sensin.. bunun artık resmiyet kazanmış olması için seni canı gönülden tebrik ederim.. miyaww wave
dancer_cat.gif
3100745tcj5qg6.gif
gatinhoacordaig2wz1zq3.gif

işte ilk sataşma örneği yeni yetme yöneticiden geldi nasıl tırmalama seni şimdi ben yahu ark5 dl78
bak atakan sataşma var kedilerime göz koydu şimdiden yağma yok kaptırmam ama istersen kullan
şaka bir yana meyve veren ağaç taşlanır kediye taş atmayın tırmalar korkmayın aşılarım tamdır şaşkın khkh56
şeker pisicik resimleri için teşekürler shamanic kardeşim
latifelerim için idare edin şımardım yahu sevincli

biz bu pisiciği çok seviyoruz zaten cat56 cat56 cat56
yeni yetkilerinide kutluyoruz...
iyiki varsın psimbat.....

suzzy ' Alıntı:
biz bu pisiciği çok seviyoruz zaten cat56 cat56 cat56
yeni yetkilerinide kutluyoruz...
iyiki varsın pisimbat.....

ayyyy şımartıyorsunuz beni vallahi tutmayın beni uy897 u859 partysmiley djj

ablam tebrik ederim seni sitemizin resmi pisiği olmuşsun kutlama partisinin dansözleri benden uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

eee artık daha dikkatli olmalı maazallah tırmalar mırmalar aa34 cat22

Yeni yetkilerini güle güle kullan şımarık kedi smil56 kiss3

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=KUP0jbfxRBM[/youtube]​

cartoon_102.gif
şımarık kedi cat56 cat56 şımarmassan kedi olamazsın ki zaten... girlhaha senin huyunda var yani... blissy hep böyle sevimli şımarıklıklar yapabileceğin mutlu günlerin olsun mırrr... catsle
kediciiim5pf.gif
bu arada yakamoz un eklediği video görüntüleri harika sevincli

PSİKO ' Alıntı:
ablam tebrik ederim seni sitemizin resmi pisiği olmuşsun kutlama partisinin dansözleri benden uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

eee artık daha dikkatli olmalı maazallah tırmalar mırmalar aa34 cat22

sağol dr bey oğlum benim aman sen iyi olda tırmalamam ben kimseyi thumbsanim

yakamoz ' Alıntı:
Yeni yetkilerini güle güle kullan şımarık kedi smil56 kiss3

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=KUP0jbfxRBM[/youtube]​

çok şekerler banada bunlar yakışır çok ama çok teşekkürler

shamanic ' Alıntı:
cartoon_102.gif
şımarık kedi cat56 cat56 şımarmassan kedi olamazsın ki zaten... girlhaha senin huyunda var yani... blissy hep böyle sevimli şımarıklıklar yapabileceğin mutlu günlerin olsun mırrr... catsle
kediciiim5pf.gif
bu arada yakamoz un eklediği video görüntüleri harika sevincli

ayyyy hamaktaki kedi ben oldum şimdi ayyyyyy mersi

mersi mersi mersi hepiciğinize mersi cat56

hayirli ugurlu olsun pisimpat.
kedimede yetistireyim hemen bu haberi. cat22 resmi kademelerde yer alan orneklerin var diyim.
kedi tirmigi acitmazki ama dimi dimi? 96 ttli3
sevgiler sapkal89

jaunty ' Alıntı:
hayirli ugurlu olsun pisimpat.
kedimede yetistireyim hemen bu haberi. cat22 resmi kademelerde yer alan orneklerin var diyim.
kedi tirmigi acitmazki ama dimi dimi? 96 ttli3
sevgiler sapkal89

haberi var senin kediciğin gelişmelerden merak etme sen sevincli
bi işi düşerse bir miyaw demesi yeterlidir cat56

pisiciğim hayırlı olsun
bas havanı kardeşim ... yakışır benim arkadaşıma..eh bende dans ederek katılayım kutlamaya uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

hayalayaz ' Alıntı:
pisiciğim hayırlı olsun
bas havanı kardeşim ... yakışır benim arkadaşıma..eh bende dans ederek katılayım kutlamaya uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 uy897

sağol hayal girlhaha ben zaten kediyim deyip duruyorum ben zaten kedi oldumuda biliom ehhh sizde kabul ettiniz resmilik kazandı ben kediyim medaratörmüş madyatötmüş numaratörmüş yok terminatörmüş anlamam ben BEN KEDİYİM hepsi budur cat56

harikasın ablaaa sevincli artık kimse anlayamadım ? die soru soramayacak smil56 smil56
hayırlı olsun ablam 44

pisimbat hayırlı olsun.başarılarının devamını diliyorum.sevgilerimle... s456

eller yukarı pisii pisi....

Hayırlı olsun pisi:)
Zırdeli çok komiksin:))

25emel ' Alıntı:
harikasın ablaaa sevincli artık kimse anlayamadım ? die soru soramayacak smil56 smil56
hayırlı olsun ablam 44

ahhh emel'cim bak gördünmü neler geldi şu kedi başıma ahhh dusun sevincli ark5 kardeşim saol tatlı düşüncelerin için kiss3

hülyaa ' Alıntı:
pisimbat hayırlı olsun.başarılarının devamını diliyorum.sevgilerimle... s456

Zeynep AY ' Alıntı:

teşekkür ediyorum efm mersi ben sizlerle var oldum sevincli(şımarıklık pati boyu arsız ben 44)

zirdeli ' Alıntı:
eller yukarı pisii pisi....

khkh56 zırdeli çok iyi bu yahu aynı resim bendede var yanlız sorun şu bakma sen benim kedi olduğa ben aslanımdır cilgin897 sökmez bana ayy kanım ısındı zırdeli sana
hiştt psiko dr. bey oğlum bak bir ark var sana yönlendiriyorum sevincli

Zeynep AY ' Alıntı:

ay zeymep bende dedim komik değilmi lazım bölelelri bize ayrıca umarım hayırlı olur yada vir bakacaksınız site kedi dolmuş olur bir sabah

ayrıca diyorumki tüm arkadaşlarıma mahallenizde sokaktaki kedlere evden artan yemekelrinizi koyun bir köşeye yerler bir kapta su koyu verin bir köşeye sevinirler
herkes yapsın bunu deli etmeyn beni bakın yırmalarım kardeşlerime ymek ve su verin lütfen

Gülümse hadi gülümse

Bulutlar gitsin

Yoksa ben nasıl yenilenirim

Hadi gülümse

Belki şehre bir film gelir

Bir güzel orman olur yazılarda

İklim değişir Akdeniz olur

Gülümse

Gülümse

Tut ki karnım acıktı

Anneme küstüm

Tüm şehir bana küstü

Bir kedim bile yok

Anlıyor musun

Hadi gülümse

Gülümse

Gülümse hadi gülümse

Bulutlar gitsin

Yoksa ben nasıl yenilenirim

Hadi gülümse

Sazlarım vardı

Irmaklarım vardı

Çakıl taşlarım vardı benim

Ama sen başkasın

Anlıyor musun

Başkasın

Sazlarım vardı

Irmaklarım vardı

Çakıl taşlarım vardı benim

Ama sen başkasın

Anlıyor musun

Başkasın

Tut ki karnım acıktı

Anneme küstüm

Tüm şehir bana küstü

Bir kedim bile yok

Anlıyor musun

Hadi gülümse

Tut ki karnım acıktı

Anneme küstüm

Tüm şehir bana küstü

Bir kedim bile yok

Anlıyor musun

Hadi gülümse

Gülümse

BENDEN TÜM SİTEDEKİ ARKADAŞLARA

Pisim ben kedileri çok severim merak etme paylaşırım yemeğimi onlarla:)
Hediye için teşekkürler:))şimdi sen dedin bir kedim bile yok sana bi sürü hediye kedi gelicek karışmam:))
Evet Zırdeli gibisi lazım heryere çok şirin çoooookkk:))bugün onu "Hayatım değişti"ile yeni tanıştırdım..:)
Çokk şirin afacan espirili muhteşem biri..:) ayrıca kankim Zırdeli..:)
hiç birbirimizi görmesekte kalbimizin gözleriyle bakıyoruz birbirimize..:) hem o deli değilkiiiiii sadce nici öleee hemen psikoya bağlama şimdi onuda deli eder bak demedi deme:))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri