pisi gidiyor :(

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
efendim sitemizin asi hırçın hür cat56 ankara ya gidiyor yarın blook ne halt işin var bu karda kışta diyenlere cevabım kontroller için gidiyorum efm blook
arkamdan dedikodumu yapacak kıskanacak kişiler belli onları şövalyem ark5 metin arşidük ark5 ww oktaya havale ediyorum

özleyin beni acık sevincli herkes endine iyi baksın allaha emanet olun onayi

Ynt: pisi gidiyor :(

pisimbat en kısa zamanda güzel haberlerinle bekliyoz seni.yolun açık olsun.kendine iyi bak.

huysuz ve tatlı kedim.... cat56 cat56 cat56
selametle git selametle gel tatlım...
iyi haberleri çabuk getir bize...sevgili miyavım...kedim...öpüyorum seni... b456 tender45

üç_gömlek ' Alıntı:
pisimbat en kısa zamanda güzel haberlerinle bekliyoz seni.yolun açık olsun.kendine iyi bak.

eyvallah 3gömlek

suzzy ' Alıntı:
huysuz ve tatlı kedim.... cat56 cat56 cat56
selametle git selametle gel tatlım...
iyi haberleri çabuk getir bize...sevgili miyavım...kedim...öpüyorum seni... b456 tender45

mersi suzzyy

geleceğim kurtuluşunuz yok 789569 blook

mlk34 senden kurtulamayı istemiyoruz zaten, hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.. kiss3 mlk34

hayalayaz ' Alıntı:
mlk34 senden kurtulamayı istemiyoruz zaten, hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.. kiss3 mlk34

cat56 bu başa bela işte blook khkh56 şaşkın şaşkın

psimbat formun etkisine kapılıp gidemedin galiba:)

kutalmisoglu ' Alıntı:
psimbat formun etkisine kapılıp gidemedin galiba:)

canım ben deil forum benim etkimle akıyor sen yenisin anlamıon gez dolaş formu anlarsın blook

ben bir hırçın cat56 arada tırmalarım bilen bilir khkh56

hem yarın gidiyorum buğün deil

pisi ben de sana bugün bişey sormayı düşünüyodum.bi kedi nasıl beslenir diye.

selam

pisimbat güle güle git güle güle gel.bütün dualarımız ve pozitif enerjimiz seninle.kendine çok iyi bak.görüşmek üzere. kiss3

3 gömlek kardeşim şimdi mart ayında yeni yawrular doğar yaklaşık nisan ayında anne sütünden kesilirler ozaman mahallede etrafına bakın çöp kenarlarına pisi pisi diye seslen gelen ilk yavru sana sokulursa al eve götür kucağında başını sev konuş onla eve girdiğinde yere bırak dolaşsın incelesin her yeri
hole bir yere cam kaba temiz su ve biraz yemek koy içinde et olan herşeyi yer süt verme sakın isal olur sonra evin küçük tuvaletine bir uzunca plastik kap içine inşşat kumu yada kedi kumu diye satılan kumlardan koy onu oraya götür patisini sür öğrenir çiş yapacağı yeri sonra bir veterinere götür aşılarını yaptır sormak istediklerinide ona sor o anlatır sana temiz suyu yemeği çiş yeri olduktan sonra başka bişi istemez haa ama onu seveceksin konuşacaksın bir isim koyacaksın aklına takılan bişi olursa bana yada veterinere sor cins kedi alma sokak kedisi al bence

çiçek1973 ' Alıntı:
selam

pisimbat güle güle git güle güle gel.bütün dualarımız ve pozitif enerjimiz seninle.kendine çok iyi bak.görüşmek üzere. kiss3

sağol çiçek :) sizde kendinize ve sitemize ii bakın

Hey kity kity, gidiosun ama gerisi sağlam mrk etme.Shamanic e bırakmıcam artıkın ortamı şimdiye kadar pasif direnişdeydim artıkın forumda aktif direnişe geçiyorum.hade sana ii yolculuklar sağ salim git gel. hismiley 88a

oktay ' Alıntı:
Hey kity kity, gidiosun ama gerisi sağlam mrk etme.Shamanic e bırakmıcam artıkın ortamı şimdiye kadar pasif direnişdeydim artıkın forumda aktif direnişe geçiyorum.hade sana ii yolculuklar sağ salim git gel. hismiley 88a

aslan kardeşim arşidük ww oktay cilgin897 dedikodumu yapar aman şamana dikkat khkh56

şimdi ben yokken sana ve metine sataşır kıskanır aman dikkat edin
kity gelecek geri sağsağlim hemicikte 44

oktay ' Alıntı:

kim şamanic mi saldırcak;bak şimdi açıklıorum burda bende kedigillerdenim resmime bak, ben öle tırmalamam direk ısırırım.

oktay ' Alıntı:
oktay ' Alıntı:

kim şamanic mi saldırcak;bak şimdi açıklıorum burda bende kedigillerdenim resmime bak, ben öle tırmalamam direk ısırırım.

kaplan arşidük

selam

kim kimi ısırıyor arkadaşlar sakin olun.oktayda kediymiş eyvah yandık.hemde kaplangillerden keskin dişleri var tabi ısırır y789

arşidük o kocaman leopar ohemde

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri