PiknikTube Video Modu Nasıl Kullanılır

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Pikniktube'dan paylaşmak istediğiniz videonun linkini alin..Sonra = den sonra ki kismi pikniktube ile ilgili kodun arasina yapistirin..
pikniktube.gif
Pikniktube butonunu bu şekilde görebilirsiniz..

http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=5d58b7a201abfb1af2f2578cd94025e1 (Link)
5d58b7a201abfb1af2f2578cd94025e1 Linkten ayiracağimiz bölüm..

[pikniktube=425,350.][./pikniktube] Piknik tube kodumuz...

Ve son olarak kod ile linkin birleşmiş hali...

[pikniktube=425,350.]5d58b7a201abfb1af2f2578cd94025e1[./pikniktube]

Ynt: PiknikTube Video Modu Nasıl Kullanılır

[pikniktube=425,350]87f8fb8057bf31ac9dd70a18599a1039[/pikniktube] 44 kaç yasında bu çocuk acab yaaa hakkaten güzel yapmış super

Ynt: PiknikTube Video Modu Nasıl Kullanılır

Diğer video eklentilerinde izlemek için play tuşuna basiliyor.Pikniktube ise sayfa açildiği anda otomatik olarak oynuyor.Bu durumda bir sayfada 2-3 adet video olunca sesleri birbirine karisabiliyor.Bu konunun düzeltilmesi için pikniktube'a mail attim bir cevap gelmedi.Bu sistemle pikniktube'un buyumesi zor gözüküyor...
Ekleyeceğimiz videolar eğer diğer sitelerde var ise piknik tube'u tercih etmemek daha iyi olacak... neutrali5

Pikniktube beyaz tarafından kurulduğunda hepimiz türkiye’nin YouTube ‘u diyerek sevinmiş ,Videolar paylaşmaya başlamıştık.proje bittimi zaman çok üzülmüştüm.bugün yıldız sözlük’te yazmışlar,pikniktube yeniden açıldı diyerek .hevesle girdim ama daha beta sürümündeymiş.Sabırsızlıkla bekliyorum Youtube kanalımı piknik tüpe taşımak için.Meraklısına beta linkini bırakıyorum.https://pikniktube.net

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri