- Reaksiyon puanı
- 10
Oh bee içim açıldıı..Fakat benim daha çok arınmam gerekirry789
Evet o kadar çok şey biriktirmiş oluyoruz iyiden iyiye bir arınma gerekiyor.
Oh bee içim açıldıı..Fakat benim daha çok arınmam gerekirry789
Merhaba
buraya mesaj yazdım şimdi,bir anda imleç kaydı sayfalar bi ileri iki geri,
konu cevalama paneli kayboldu.
Şimdi mesajları okuyunca,
Ben şunu hissettim.
Son derece normal geldi.
Belki erken bahar arıması/temizliği duygusal boyutta.
Dip bucak ne varsa su yüzüne çıkıyor.
Saman misali.
Yukarıda alıntı yaptığım cümleyi okurken
anlattığın mizansen gözümün önünde canlandı.girlhahatender45
Komik geldi yaff.
by.by.t678
by.by.t678
sad4562 GÜNDER BERİ TELKİNLERİ DİNLEYELİ SANKİ SALLANMA HİSSEDİYORUM BİRİ BENİ SALLIYORR BU NASIL ETKİLER YAFFF...NE YAPMALIYIM SUÇLULUĞA 2 GÜN ARAMI VERSEM ÇOK DİRENİYOR BİLİNÇALTIM YAFFsad456
bende my deskop varya onun sesli versiyonundan rahatsız oluyorum bir uğultu gece gözlerimi kapatınca kulağıma geliyor.acaba işe yaradığı içinmi yoksa yan etkimi bilemedim..![]()
Tamam çıkamayayımda 2 kez dinlesem yeterzaten çok dinledim uyku transına geçiş yaptım yine bırakmadım geçti uyku transında ...zelzele gibi bir o yana bir bu yana sallanıyorum neyse sallanmaya devam yok pes etmeky789Olumlama yapmalıyım hemn
yok az sesli uğultu şeklinde ..bizim telkinlerimiz güzel ..doğa sesi klasik müzik filan birsürü seçenek var.o sadece uğultu.kapatım kendi telkinlerimi açtım.
Sevgili phantomm
Biliyorsun My Desktop Therapist onaylama cümleleriini gösteren bir program.
Sesini tamamen kapatabilirisiniz.
Sonuçta görsel bir program.
Bak herşey düzeldi diye seviniyordum ama şimdide mutluyum demek kii telkinler bende fayda sağlıyor ondan kaygılanmadım sonum aydınlık olacak inanıyorum çok teşekkür ederim bana yardımcı oldun fikirlerinle beni aydınlattınn.Allah razı olsuny789
İyi ki varsın phantommy789
![]()
İki günlük değişik modlarda frekans ayarlama süreci sonrası
üçüncü gün bahar geldi.girlhaha
canım merhaba karşına fırsat çıkamsı seçme hakkı ne kadar güzel ve hayır demeyi öğrenmek..hepsi için ayrı ayrı tebrikler..yanlız ben kendi düştüğümü sandiğim bir hatadan bahsedeyim..sanırım şu ihmal olayı biraz sorun oluyor..aklımıza geliyor ve egonun oyunlarına yeniliiyoruz.sevgiyel kal..
ama sakın kendini ihmal etme.. sevgiler..
Güzel şeyler olması super Allah daim etsin.![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.