Perilice58 ve MalloryKnox Doğumgünü Partisi :)

yeni bir hayat

Super Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
17
Sevgili Perilice58

ve

Sevgili Mallory Knox;

Bir süredir suskun olsanız da, hayatım değişti ailesi olarak bu mutlu gününüzü unutmadık..ark5

Doğumgününüzü en içten dileklerimizle kutluyoruz..

Yeni yaşınız,sağlık,mutluluk ve başarılar getirsin..Nice senelere..

Paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Sevgiler..actionsmile

arkadaşlarımızın doğum günleri kutlu olsun :))

kiss3 kiss3kiss3

Doğum gününüz kutlu olsun,her yeni gün bir önceki günden daha mutluluk ve huzur dolu olsun
kiss3kiss3kiss3

k8908k8908k8908 İYİ Kİ DOĞDUN Perilice58 VE MalloryKnox k8908k8908k8908

doğum gününüz kutlu olsun, mutlu huzurlu sağlıklı bir yaşam diliyorum..

Doğum gününüz kutlu olsun. İyiki dünyamızdasınız, İyiki yanımızdasınız..

Sevgiyle Kalın..

Sevgili ;
birthday_graphics_08.gif

Mallory Knox
ve
hh3ss8ku.gif

Perilice58

sevdiklerinizle birlikte nice güzel senelere..

balloons.gif
sevgiler..

nice mutlu sağlıklı huzur dolu yıllar diliyorum arkadaşlar...aileniz ve tüm sevdiklerinizle...bolluk ve bereketle...sevgiler...actionsmile

renk33.gif

Sevdiklerinizle Birlikte Nice Mutlu, Huzurlu, Sevgi Dolu, Bolluk Bereket İçerisinde Seneler Diliyorum.

sapkal89

sonsuz mutlu umutlu inançlı yılları yaşamanız dileğiyle malloryknox ve perilice

Perilice58 ve MalloryKnox mutlu, umutlu,huzurlu,sağlık ve sıhat içinde nice yıllara.. Hayatınızda herşeyın yeteri kadarı, bolluk bereket içinde herşeyin ve her anın tadını çırararak dolu dolu yaşayın.......

y789 Biraz geç oldu ama teşekkürederim arkadaşlar ....

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri