peceteye recete yazan doktor - 16

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* ekşi sözlük yazarı olmuş insan tipi. kıymetini bilmeyenler utansın, biricik ampülüm benim. *

* gitmesiyle üzüldüğüm yazar.çok kafa biriydi kendisi...

* hala ararışırız. alın size sözlükten arkadaşlık olmaz diyenlere inat bir durum.

izmir ruhani lideri, ampul, yobaz... hepsini dedim ben bu yazara ama en çok aziz dost dedim.

* özlenendir. biraz inadıyla, biraz inatlarıyla gidendir. genel bir af çıkmasını bekliyoruz. bu adam en azından düşündüğünü yazabiliyordu, haklı, haksız, doğru, yanlış zira en azından arkasındaydı...

* bu adam...gerçekten garip bir adamdır. ben kendimi bildim bileli çaylak, ben kendimi bildim bileli yazar. işte öyle garip bir bünye.

geri dönmesi istenen güzel yazar.

*

* silik ama, helal doktordur.

* eşeğini sağlam kazığa bağlayamayandır. onu öğrendiği zaman düşüncelerini daha çok insana yayma fırsatı olacaktır.

- dostum heyecan yok!

* bir zamanlar sözlüğü karıştıran yazardı. şimdi öğrendim çayını bile karıştıramıyomuş. *

* bir zamanlar ruhani liderdi. şimdi öğrendim camiye bile almıyorlarmış.*

* hala çayını da ortalığı da karıştırabilecek potansiyele sahip yazar.

* zamanında alınmış fake nicklerden biriyle aramızda olma ihtimali kuvvetle muhtemel kişi.

* o heryerde.

biz ağlarız, ağlarken yazarız yazarken kayarız.

* hala arkasından yorum yapılan efsanevi kişi. eskiden peçeteye reçete yazardı şimdi reçeteleri beyinlere kazımakta.

biz ağlarken güleriz, gülerken dürteriz.

* Nickine tanim: Yazdigi bütün receteler peceteye aspirin saran eczaci tarafindan karsilaniyor.

Yazilarina tanim:

* aldığı fake nicklerle çok popolar feyken kişi.*

* nolu entrye ithafen boş zamanlarında falcılık yapmasını dilediğim yazar eskisi.*

bir fenerli olarak bu başlığı açması da ayrıca ilgiçtir.

* an itibariyle başını dağlara,taşlara vuran"kozmos belamı versin" diye zırlayan yazar. kardeşim bir şeyi 40 defa söylesen olurmuş.* misal, bir besiktaslı olarak asla böyle bir işe girişmem, neme lazım? *

* her gün muayenehanesinde yüzlerce göt ve taşak gören adam. mesleği bu garibin. artık seksten soğumuştur bu bakir bünye. *

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri