PARA KARTLARI Zenginliğe Götürecek 50 Yol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanemce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sanemce

Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
51
Suze Orman,
Dünya çapında üne sahip Mali Planlama Uzmanı ve New York Times gazetesinin en çok satanlar listesinde 1 numaraya kadar çıkan "Mali Özgürlüğe ve Zengin Olmak için gerekli Cesarete giden 9 adım" kitabının yazarıdır..

Sizlere para ile ilgili tutumunuzu kontrol altına alarak mali yaşamınızın kalitesini yükseltmenize yardımcı olacak pratik ve eğitici 50 adet kart sunmaktadır..
Zengin ve bereketli bir gelecek, ancak parayı doğru şekilde düşünürseniz sizin olabilir!
Alıntı.

Çok güzel gerçekten print alıp kart haline dönüştürmek lazım. krzm67
Emeğine sağlık sanemce.. acaba gerisi gelicek mi art56art56 alk78

evet didle'cim 50 karttan oluşan bir deste bu. hepsini paylaşacağım ttli3

teşekkür ederim canım kiss3

çok sevindim hepsini alıp print ediim smil56

bu kartlar çok güzel ayrıca devamının geleceğinede çok sevindim sabırsızlıkla bekliyorum.

tek kelime ile harika . Tesekkür ederim

Harika canım ..!!

Bunlar çok ama çok faydalı oldu çok güzel bir paylaşım,olumlamalar ve fikirler çok ilginc ve aa hiç düşünmemiştim dedirten cinsten(paralarımıza dokunmak hissetmek gibi)

Çok teşekkürler ederim tatlım bizlerle paylaştıgın için..

kiss3

sanemce sen kütüphaneden çıkmıyorsun galiba
yeni çıkan kitapları buluyosun güzel bilgileri
bizimle paylaşıyorsun teşekkürler

pamuk çok teşekkürler
4 adet kart mı var sadece?eğer başka varsa ekler misin?teşekkürler

arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize..

paylaşımlarımın değer gördüğünü bilmek mutluluk verici thumbsanim

sevgilerimle

sanemce ciğim, yine ilgi çekici bir konuyu paylaşarak bizleri aydınlatıyorsun..

Paraya dokunmak, hissetmek ve sevmek gerçekten işe yarıyor..Daha önce de sevgili Mümin Okan' ın parayı sevme metodu vardı..
Doğru olumlamalar hayatımıza güzel yön veriyor..

Paylaşım için teşekkürler..kiss3

harikasın sanemce ellerine emeğine sağlık canımalk78yaşadığımız fiziksel dünyada en önem teşkil eden konulardan birine değinmişsin.çok teşekkür ederim her kartta paraya olan düşüncelerim biraz daha netleşiyor.art56art56

sevgiler..

serpilim ben teşekkür ederim.. faydalı olabildiğimi bilmek çok güzel thumbsanim

sizlerle paylaşırken daha çok faydalanıyorum bu çalışmalardan ttli3

bolluğu bereketi hep birlikte yaşamımıza çekeceğiz canım 956k

sevgilerimle kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri