paleface - 9

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* kaliteli, ince ve dünya görüşü olarak hümanizmi benimsemiş bir be$ikta$lı yazar. espriden de anlıyor valla!*

* içinde antalya geçen bir başlık açılmayagörsün hemen atlayan yazar.

* karakter olarak hayat kadini cocugu olanlara selam eden yazarımsıdır.

yüzüne karşı çıkıp 2 kelam edemeyen şerefsizler -evet aynen böyle- münasip yerlerine kına yaksınlardır.

eyvallah...

* kâhindir.

* kuracağım şirketin mogalistan'daki temsilcisidir*

görmedigim süre zarfında felaket matematik yapmış yazardir. piyasada ne kadar maaşlı adam varsa yıllık ücretlerini çok hızlı bir şekilde 12'ye bölebilmektedir. kendisine burdan everything is something happened demek istiyorum. * *

* sayılarla, rakamlarla dans eden adam.

matematiği de iyi değildir, 2+2=? işlemini bile cep telefonunun hesap makinesini kullanarak yapar, kusuratlı sayı verince inandırıcı olduğunu zanneder.

ayrıca, son derece de ayar olduğum biridir kendisi. sırf aynı bedendeyiz diye katlanıyorum i.neye.

* sozlugun gorup gorebilecegi en kaliteli yazar.

* 4 farklı başlıkta soluk almaksızın izmir-arsenik muhabbeti yapıp -üstelik 3'ünde kendi açtığı başlığın bakınızını verip-, ankara büyükşehir belediye başkanı'nı savunanların her ne hikmetse yazmış olduğu sadece 1 -yazı ile bir- entry sebebiyle oturup soluklanmaya davet edilen, akılları sıra ayar verdikleri zat-ı dallamadır.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri