Özlem Şahin'in katıldığı Airport Tv 44+Plus Programı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duru79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

duru79

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
5
Ellerine sağlık canım benim sevincli Grubumuza da eklendiğinde süper olacak sevincli

linkler acmıyor

Şİmdi denedim linklerde sorun yok açılıyor.You tube açabiliyormusnuz?

Videoları keyifle izlerken, dayanamayıp durdurdum ve Özlem Hanım'ın benim için yaptığı kuantum isim analizini tekrar okudum. O zaman da şaşırmıştım, şimdi de şaşırdım.. Tekrar teşekkürler Özlem Hanım.. Ben bile kendimi böyle anlatamazdım..

bende izledim çok güzelmiş teşekkürler

sevgili duruya programları izleyebileceğimiz şekilde hazırladığı için tekrar teşekkür ederim.. ark5

sizlerinde beğenmiş olmanıza çok sevindim.. sevincli

yakında farklı süprizlerle tekrar buluşacağız..

hepinize kucak dolusu sevgiler..

harika bir gün geçirmeniz dileklerimle..
5lk7uo7.gif

sevgiler.. kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri