- Reaksiyon puanı
- 0
* tanırım iyi çocuktur demekle yetinmeyip yanı başımda bir sandalye ayıracağım yazar kişisi. *
* durmak yok yola devam sloganının bir başka versiyonudur.
* keşke bu nicki ben düşünseydim dediğim yazar.
ayrıca çok tatlı bir ortaçgil parçası.
* güzel yazar,tanımam etmem ama güzel yazar.
edit: eksi veren yazar yıldızlı bkz oku.***
* nolu girdisi ile seviyeyi oldukça düşüren yazar.
* arda'nin o sözü ne amaçla söylediğini bildiği halde. sözlükte dikkat çekmek hevesiyle birşeyler yapmaya çabalayan yazar. *
*
* anayasa mahkemesi üyelerinden biri olduğuna neredeyse inanacağım yazar.
* tarafımdan "süper tespitler yapan kaliteli yazar" olduğu şıp diye anlaşılıvermiş yazar. küçük bir ayrıntı da var, erkekmiş. bu sebeple nik altı boş kalıvermiş.
* nick altı boşluğu isyanı ile sözlük abazan ahalisine kral bir ayar vermiş tespitçi, çoğu konuda uyuşmasakta iyi yazar.
yerden kalkabileceğini sanmıyorum.*
edit: alternatif karma cokertme yontemleri demiştim, hakikaten de çökmüş galiba bi 30-40 puan.*
* parası olmayana banal, zinayı reddedene ibne, oruç tutana agzi les kokan diyebilme cüretini kendinde bulan yazar.
karmasıyla beraber seviyesi de çok düşükmüş.
* islamla ilgili tek bildiği din bu ibaresinden ileri gidemeyen provakatör bir başka yazar. kirpigi gorunen kizin oldurulmesi diye bir başlık var. oraya bir entryni bekliyorum.
* ağzınızdan çıkacak her kelimeyle ilgili bilgisi olan yazar. şeker deyin pancar tohumunun oluşumuna kadar anlatsın.*
* durmak yok yola devam sloganının bir başka versiyonudur.
* keşke bu nicki ben düşünseydim dediğim yazar.
ayrıca çok tatlı bir ortaçgil parçası.
* güzel yazar,tanımam etmem ama güzel yazar.
edit: eksi veren yazar yıldızlı bkz oku.***
* nolu girdisi ile seviyeyi oldukça düşüren yazar.
* arda'nin o sözü ne amaçla söylediğini bildiği halde. sözlükte dikkat çekmek hevesiyle birşeyler yapmaya çabalayan yazar. *
*
* anayasa mahkemesi üyelerinden biri olduğuna neredeyse inanacağım yazar.
* tarafımdan "süper tespitler yapan kaliteli yazar" olduğu şıp diye anlaşılıvermiş yazar. küçük bir ayrıntı da var, erkekmiş. bu sebeple nik altı boş kalıvermiş.
* nick altı boşluğu isyanı ile sözlük abazan ahalisine kral bir ayar vermiş tespitçi, çoğu konuda uyuşmasakta iyi yazar.
yerden kalkabileceğini sanmıyorum.*
edit: alternatif karma cokertme yontemleri demiştim, hakikaten de çökmüş galiba bi 30-40 puan.*
* parası olmayana banal, zinayı reddedene ibne, oruç tutana agzi les kokan diyebilme cüretini kendinde bulan yazar.
karmasıyla beraber seviyesi de çok düşükmüş.
* islamla ilgili tek bildiği din bu ibaresinden ileri gidemeyen provakatör bir başka yazar. kirpigi gorunen kizin oldurulmesi diye bir başlık var. oraya bir entryni bekliyorum.
* ağzınızdan çıkacak her kelimeyle ilgili bilgisi olan yazar. şeker deyin pancar tohumunun oluşumuna kadar anlatsın.*