oylumunelumune - 2

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
* nasıl oldu da teee sincanlardan bu kadar kısa sürede zirveye katıldığını hesap etmeye çalıştığım demek ki zirve aşkı buymuş diye düşünmeye sevk eden ve tabu anlatma ve bilme kabiliyeti tavan yapmış tasarımcı, bilirkişi, eğitimci.

* güler yüzlü, sıcakkanlı bir yazar arkadaşımızdır. fazla konuşamadığım için bir sonraki zirvede bu açığı kapatmak istediğim kişilerdendir. metroya kadar bizle gelenlerdendr, sağolsundur.

* takside fewzi1907 ve liberty sayesinde pek kaynaştığımız uuserdır kendisi. iyi olmuştur güzel olmuştur. "eh bu kez tabu oynayamadım, ama bir dahakine ben de sizinle tabu oynicam bana ne bana ne" uuserıdır ayrıca.

* bu zirvede açığı biraz kapattığım uuserdır. tabu da yenmişizdir, kusura bakmasın.** taksi olayını kabul etmediğimi tekrar söylüyorum. ayrıca yeni melodisini pek te bir sevmiş yazardır, masadan kalkana kadar çaldı herhalde.*

* Bu zirvede daha bir kaynaştığım yazardır. yeni melodisi fewzi1907 masadan kalktıktan sonrada çalmaya devam etmiştir.**

* oylumunelumune sarılaydım beline oy kelepçe vursunlar ayagıma elime türküsünün nakaratını nick olarak kullanan, nicki kadar yazılarıylada dikkat ceken yazar. belli bir seviyesi ve kalitesini oldugu yazılarından anlaşılıyor.

* nickine hasta oldugum yazar. yazılarını okumaktan çok keyif alıyoruz. ailecek takip ediyoruz. *

* "kendisi ile anlaşamayacak kişi varsa bilsin ki dünyanın en anlayışsız adamıdır" diyebilecek kadar saygıyı haketmiş yazar kanımca.

* uzun zaman sonra online görüp mutlu olduğum yazar. en kısa zamanda bir ankara zirvesinde görüşmek dileği ile derim kendisine. şimdi ankara çok kalabalık olmuş, biz ilk görüştüğümüzde toplam 9 kişiydik dimi yaa *.

* sözlüğün teachertmen'lerinden. yaptığı yemeğin içine sevgisini koyan aşçı gibi girdiği entryler içerisinde buram buram sevgi kelebeklerinin uçuştuğu görülebilir. nice sözlük yıllarına.

* sözlüğün 1. yaşgününde iyi niyet dileklerini esirgememiş, kaliteli yazar isteğini kendisini de ekleyerek yerine getirmiş, adı söylenirken hem güldüren hem de düşündüren yazar.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri