Öylesine Sözler

Işıklı yol

Super Moderator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Arkanı dönüp gidişinin ardından, mükemmel bir yağmur yağdı. Ama gökyüzü bana mı ağladı, sana mı tükürdü anlamadım. :)

Kulaktan kulağa oynamak gibidir aşk. Sen ona seni seviyorum dersin, o başkasına!

Dertli Sözler

Uçağın pervanesini görüyon mu? O kadar hızlı dönüyo ki sanki dönmüyomus gibi.

Son Sözlersevincli

Sırat köprüsünde millet tutuşurken, sırf manitalara şekil yapıcam diye köprüden atlayacak arkadaşlarım var benim. :)

Hiphop Sözleri

Cüzdanımı evde unutmuşum içeri ayakkabılarla girip emin adımlarla ilerlerken karşımda annem belirdi . Gerisini hatırlamıyorum =)

Birisi öldüğünde "hiç aklımıza gelmezdi öleceği" diyen insan, biz zaten her gün oturup bugün kim ölür acaba diye düşünüyoruz..

Uzaktan daha güzeldin,b*k vardı tanıştık.

:)))

Zayıflama ayakkabısı diye bişey çıkmış. Ayakkabı yiyerek zayıflamayı da ilk defa duyuyorum.

Mizah bizim akil saglimizi korur, hayatta kalma gucumuzu arttirir :) Tesekkurler isik abla iyi dusundun bu basligi.

- Bir Japon karısına demiş ki ;
'' TiKi Taki ''
- karısı cevap vermiş .
'' Kua Nini ''
- japon üzülerek yanıt vermiş ;
'' taka anji radiyumba yaku ''
- Karısı ağlayarak cevap vermiş
'' mimi takunı kakabında misa
mihi ''

Yav Sanki bisey Anlıon da hala
Okumaya devam edıyon Sana Ne
mılletın ailevi
Sorunlarından :))

Japonlar : “Biri yapabiliyorsa, ben de yapabilirim. Hiç kimse yapamıyorsa, ben yapmalıyım. ”
Türkler : “Biri yapabiliyorsa ben neden yapayım! Hiç kimse yapamıyorsa, ben nasıl yapayım anasını satiim

Adam hindistan sokaklarında dolaşırken başına BUDA heykeli düşmüş. Adam: - Başıma budamı gelecekti?... demiş

Elimde Japon yapıştırıcım var ama yapıştırmaya japonum yok!!!

Kız arkadaşımı o kadar seviyorum ki eskimesin diye başkalarının kız arkadaşlarını kullanıyorum…

İstediğinizi söyleyin emniyettesiniz" dediler, söyledik, EMNİYET'teyiz...

Temel don almaya gitmiş
Satıcı: Slip mi giyersiniz?
Temel: Pazen slip giyerum, pazen de silmeden giyerum.

her zaman yüzümüzde gülücük açtırıyorsun paylaşımın içi teşekkürler ışık abla iyiki varsın25889

her zaman yüzümüzde gülücük açtırıyorsun paylaşımın içi teşekkürler ışık abla iyiki varsın25889

adamın yaptığına bak dedim sizlerde görün istedim sizlerde saolun ailem gibisiniz sizler sizinle paylaşmayı seviyorum:) sende iyi ki varsıngirlhaha

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri