ÖSS SINAVI İÇİN SIRALAMA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan comte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

comte

Moderator
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
43
Benim yeğenim Bu yıl ÖSS Sınavına girecek. Aşırı derecede sınav heyecanı ve kaygısı var. Bu yüzden önceki sınavlarda istediği başarıyı yakalayamadı. Kendisi Suçluluk Duygusu ve Ego Güçlendiriciyi dinlemeden Sadece sınav telkinini dinlemek istiyor. Bu konuda ne yapması gerek. Ne önerirsiniz?

Ynt: ÖSS SINAVI İÇİN SIRALAMA

yanılmıyorsam sınav haziranda mümkünse önerildiği gibi dinlemeye başlasın..
bir hafta sonrada (15-20 gün beklemesine gerek yok )sınav heyacanı telkinini eklesin..

geçmiş sınavlardaki başarısızlığından dolayı blinçli olmasada kendini suçlamaları olabilir.. bunun için mutlaka daha çok faydasını görecektir..
ego telkini ve kendine güven telkinleri başarılı olması için içsel enerjisini tetikleyecektir..

bunun için önerdiğimiz şekilde tavsiye ediyorum ama ..
illada sadece sınav heyacanı dinlemek istiyorsa kendi tercihidir elbette.. dinlemesinde bir sakınca olmaz..

başarılı haberlerini duyabilmek dileğiyle .. thumbsanim

sevgiler.. hismiley

Ynt: ÖSS SINAVI İÇİN SIRALAMA

ben de sınava gircem ama seneye ama şimdiden çok stresliyim ilk önce ego ve suçluluk telkinlerini dinliceğimi bilmiyordum direk kendine güven ve sınav heyecanını indiridm nolcakkk

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri