orchidaceae

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hayatımda en çok tartıştığım, en çok da sevdiğimbenimkinden sonra, gördüğüm en dengesiz internet bağlantısına sahip sertifikalı johnny depp tavşanı.

hakkımda yazdığı duygu yüklü nick altından sonra biraz dalga geçmek amacıyla kendisine yazdığım nick altı ile gün itibariyle* kayışı koparıp, o kopardığım kayışla da kelimelerimi kırbaçlamış olduğumu fark ettiğim,akabinde de gülme krizi geçirdiğim şirine.

yıllardır yaptığı rezil esprilerle çoğu zaman iştahımı kesmiş, belki de somalili çocuklar kadar zayıf olmama sebebiyet vermiş olan, palyaçonun elindeki pasta.

etrafta bilgisayar olmadığı sürece guguk kuşu gibi ''saat 12 oldu'' diyen, ''e nolmuş?'' diye sorduğumda ''çok uykum var yatmam gerek'' diyerek beni bunalımlara sokan bu minimal koala uykusunda dişlerini gıcırdatıp, bazen ağzını açıp kapayıp, bazen ''ne zaman dönüyoruz?'' şeklinde fantastik sorular sorup tüm bunlara ek olarak yatakta 360 derece dönüp beni karanlık içinde dehşet dolu saatlerle baş başa bırakır . o uyuduğu zaman ben genellikle uyumadığım için kendimi şuh bir vampir gibi hissetmeme sebep olur. giydiğim siyah dantel işlemeli büstiyer ile odada sakince dolaştığım günlerde paris moda haftasında görüp beğendiğim, akabinde derhal sipariş ettiğim siyah rugan çizmeler ile tekmelediğim yüreği buruk ayağı burkuk yeşil renkli muhabbet kuşudur ayrıca. ismi de maviş. inadına.

çarşamba akşamı izmir yollarına çıkacak olan kendisine, banu alkan'ın o seksi sesinden, enrique iglesiasdan arak şu şarkı ile seslenmek istiyorum:

beyaz beyaz orkidem

deli miyim sanki ben?

yine kopardım galiba. *

Kaynak: İtüSözlük

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri